marcel1234
New member
Cześć , byłem niedawno na konsultacji i jestem umówiony na obrzezanie za 10 dni. Wypełniałem swoje dane, adres itp. I właśnie , z racji tego ze robię to na własna rękę, rodziców itd nie chce w to włączać bo wstyd( tak wiem, nie piszcie ze nie ma się czego wstydzić) Jestem dorosły i takie sprawy po prostu załatwiam sam. Czy przyjdą jakieś listy z CliniCare do domu czy tylko mailem ew. Telefonicznie ? Dla mnie bardzo istotne pytanie, wiem ze dla wielu to błachostka ale jak ktoś miał tam zabieg to czy mógłby odpowiedzieć?
Ps: Dzięki z góry , bo to dzięki temu forum wybrałem CliniCare i na ten moment jestem zadowolony. Również dzięki temu forum nie dałem się lekarzowi namówić na częściowe i plastykę wedzidelka ( bo właśnie moim problemem nie jest stulejka tylko krótkie wędzidełko ) także wielkie dzięki za to bo chce to zrobić i raz na zawsze mieć za sobą , a nie po kilku latach ponownie wracać z problemem.
Ps: Dzięki z góry , bo to dzięki temu forum wybrałem CliniCare i na ten moment jestem zadowolony. Również dzięki temu forum nie dałem się lekarzowi namówić na częściowe i plastykę wedzidelka ( bo właśnie moim problemem nie jest stulejka tylko krótkie wędzidełko ) także wielkie dzięki za to bo chce to zrobić i raz na zawsze mieć za sobą , a nie po kilku latach ponownie wracać z problemem.