re
Za wczesnie na polewanie, ja swojego zacząłem moczyć po 4 dniach, a polewać to chyba dopiero 11 dnia, rana musi się wysuszyć troche, ale to ja a inni mogli robić inaczej, widzisz kazdy ma tu swój patent. Co do nadwrażliwości to powiem ci że dziś mija mi 30 dzien od zabiegu i nadal jest nadwrażliwość ale w porównaniu do tego co było 2 tygodnie temu bo jakoś tak zaczałem z nią walczyć to przez dwa tygodnie zrobiłem kolosalny postęp. Pierwszego tygodnia nie mogłem nakierować pryśnic na żołądzia a teraz leje po nim na maxymalnym ciśnieniu i w ogole nie czuje, także pryśnic już na mnie nie działa, teraz mam patent z mydleniem i ręcznikiem, mydlenie polega na tym że na namydlonym mocno penisie masune żołądzia ( co za durne słowo, dla czego nie żołędź ?
) i tak go sobie masuje z 20 minut, przyjemne nie jest ale po 10 minutach to już mi wszystko jedno, póxniej lele wodą z pryśnica z dużejjjjj wysokości bo z małej już nic nie czuje, a na końcu łapie go w ręcznik i tre na chama ręcznikiem o żołĘdzia.
Na twoim miejscu wstrzymałbym się z tym, jednak myślę że możesz smiało stosować takie metody w późniejszym terminie, każdego dnia będziesz widział efekt i będziesz cieszył się jak dziecko że zaczyna to mijać.
Penis do góry