Spoko. Tak czy siak trzeba zsuwać napletek i rozciągać bliznę. Gdy krwawienia ustaną możesz zacząć we wzwodzie naciągać. A po zagojeniu zsuwasz napletek jedną ręką i trzymasz go zsunietego caly czas, a drugą ręką z nawilzeniem jedziesz po całym penisie góra-dół. Imitujesz w ten sposób naturalne środowisko w którym bedzie się poruszał i rozciagasz wszystko.
Nie mogę zsunąć napletka w czasie wzwodu. Mam jeszcze szfy po operacji wydłużenia wędzidełka. Ale mam pytanie czy jest taka opcja że urolog wykrył i zoperował mi samo wędzidełko a ja moge miec jeszcze stulejke?
Nie mogę zsunąć napletka w czasie wzwodu. Mam jeszcze szfy po operacji wydłużenia wędzidełka. Ale mam pytanie czy jest taka opcja że urolog wykrył i zoperował mi samo wędzidełko a ja moge miec jeszcze stulejke?
Też tak miałem, najpierw zabieg wędzidełka bo powinno wystarczyć a później się okazało że mam jeszcze delikatną stulejke i trzeba było drugi raz się ciąć, pozatym dalej nie jestem pewny czy nie mam jeszcze zwężenia.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.