• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Prośba o ocenę 4 miesiące po,styl high loose?

alan12

New member
Szczerze sie nie znam ale jesli mozesz ruszac napletkiem w zwodzie to tak…
Dobrze to wyglada, moge zapytac gdzie robiłeś i jakim sposobem?
Ide dizsiaj do urologa, nie mam stulejki a zwężenie napletka i jestem ciekawy czy musze miec operacje…

olekf646

Well-known member
Absolutnie nie, rozciągałem to miejsce i co jakiś czas to robię, do tego smaruje tym masłem shea, jak nie zapomnę

olekf646

Well-known member
Dokładnie,high and loose,polecam każdemu taki styl,jeśli mogą mieć,bo jednak jakbym miał za każdym razem smarować oliwką żeby zwalić albo żeby kobieta mi zwaliła to bym był mowiąc brzydko,wkurwiony,no i żołądz aż tak się nie suszy i nie traci czucia,ten wewnętrzny napletek jest mocno erogenny u mnie i jakbym go miał mieć mniej to tak smutno,ale wiadomo że jak sięma stulejkę mocną to czasem nie idzie zostawić więcej,polecam tego Pana,jacule drabinę,bo jest bardzo w porządku człowiekiem,przez ponad godzinę z nim gadałem jak mi to robił i zawsze był jak miałem póżniej pytania,a było ciężko

MoimZdaniem

Active member
Przy obrzezaniu Tight też można ruszać skórą, nawet podczas erekcji dosięgnąć żołędzi Oczywiście w spoczynku nie nachodzi. Dla mnie dopóki żołądź nie jest stale odkryta to nie jest obrzezanie😀

• Like
Reactions: AGv

lukasz1912

New member
Dzięki za udostępnienie zdjęć. Dr Drabina to fachowiec. Czy u niego jest możliwość wyboru stylu obrzezania? I czy było to ustalanie bezpośrednio przed zabiegiem.
Ja osobiście chciałbym uzyskać styl High&Tight - u dobrego fachowca jakim jest Dr.Drabina.
Unikam staplera bo widzę że przy tej metodzie to wychodzi co wychodzi po zabiegu- u każdego wygląda to inaczej.,

olekf646

Well-known member
Powiem ci że ja też chciałem high and tight,i w sumie mam tight przy wzwodzie, ale jednak mogę poruszać skórą i nie muszę używać oliwki, przed zabiegiem byłem tak zestresowany że nie powiedziałem nawet o tym że chcę mieć to tight, ogólnie z nim o stylach nie pogadasz z tego co ktoś tu pisał, ale jakbyś mu powiedział że chcesz mieć ciasno i żeby żołądz była odkryta nawet w spoczynku,to by ci tak zrobił jeśli by się dało,ale ja się cieszę że mam lużniej bo zakrywa mi częściowo żołądź i więcej jest napletka wewnętrznego