alakusnibus
New member
Dr Chomicz zaproponowała zastrzyki sterydowe w te ząbki, ale mi ogólnie obecny stan całkowicie sie nie podoba i odbiega od tego co chciałem. Chciałem od początku styl low&tight, a mam dużo tego wewnętrznego zostawione. W zwodzie bez problemu moge zasnąć skórę na ok połowę żołędzi wiec bez problemu starczy.Od siebie powiem jeszcze raz - nie wiem czy/i na ile można to "wygładzić" bez klasycznej poprawki, ale weź pod uwagę, że preferowane przez Ciebie docięcie oznacza usunięcie około 1,5-2 cm skóry. To, że będzie tight bez praktycznie napletka wew., co Ci pasuje to jedno, ale siłą rzeczy jeszcze kawałek napletka zew. też pójdzie - tu pytanie jak oceniasz zapas we wzwodzie - czy tej skóry będzie ok po zabiegu. pozdrawiam
Skonsultowałem i faktycznie mogłobyc parę niedociągnięć ale skarga do izby lekarskiej pewnie wiązałoby się pewnie z jakimiś procesami itp żeby odzyskać pieniądze za zabieg.@alakusnibus chyba najlepiej jakbyś omówił cały proces swojego zabiegu z innym lekarzem. Będziesz mógł go zapytać o cały jego proces i czy był prawidłowy. Dziwi mnie, że wpisał ci stulejkę jak jej nie miałeś. Pamiętaj, że zawsze możesz złożyć skargę do Naczelnej Izby Lekarskiej.
Ja używałem każdej po kolei jak się skończyła jedna to testowałem drugą, największe zmiany zauważyłem po masci contractubex@alakusnibus Witam zakupiłem ostatnio maść witaminową i tą contractubex możesz powiedzieć jaki je stosowałeś? Smarowałeś jedną raną a drugą wieczorem?