• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Problem po obrzezaniu całkowitym

alakusnibus

New member
Od siebie powiem jeszcze raz - nie wiem czy/i na ile można to "wygładzić" bez klasycznej poprawki, ale weź pod uwagę, że preferowane przez Ciebie docięcie oznacza usunięcie około 1,5-2 cm skóry. To, że będzie tight bez praktycznie napletka wew., co Ci pasuje to jedno, ale siłą rzeczy jeszcze kawałek napletka zew. też pójdzie - tu pytanie jak oceniasz zapas we wzwodzie - czy tej skóry będzie ok po zabiegu. pozdrawiam
Dr Chomicz zaproponowała zastrzyki sterydowe w te ząbki, ale mi ogólnie obecny stan całkowicie sie nie podoba i odbiega od tego co chciałem. Chciałem od początku styl low&tight, a mam dużo tego wewnętrznego zostawione. W zwodzie bez problemu moge zasnąć skórę na ok połowę żołędzi wiec bez problemu starczy.
@alakusnibus chyba najlepiej jakbyś omówił cały proces swojego zabiegu z innym lekarzem. Będziesz mógł go zapytać o cały jego proces i czy był prawidłowy. Dziwi mnie, że wpisał ci stulejkę jak jej nie miałeś. Pamiętaj, że zawsze możesz złożyć skargę do Naczelnej Izby Lekarskiej.
Skonsultowałem i faktycznie mogłobyc parę niedociągnięć ale skarga do izby lekarskiej pewnie wiązałoby się pewnie z jakimiś procesami itp żeby odzyskać pieniądze za zabieg.
@alakusnibus Witam zakupiłem ostatnio maść witaminową i tą contractubex możesz powiedzieć jaki je stosowałeś? Smarowałeś jedną raną a drugą wieczorem?
Ja używałem każdej po kolei jak się skończyła jedna to testowałem drugą, największe zmiany zauważyłem po masci contractubex