alakusnibus
New member
Witam, 1.10.2024r przeszedłem zabiegu obrzezania całkowitego w Lublinie. Po samym zabiegu wszystko było ok, ale rana miała "problem" z gojeniem. Na ogół rany na mnie goja się jak na psie ale w tym przypadku decyzja lekarza było zostawienie szwów na dłuższy czas. Koniec końców chodziłem ze szwami podajze 5 tyogni jeżeli dobrze pamiętam. Ogólnie od góry pracie wygląda dobrze, sprawa jednak się komplikuje od dolnej strony. A mianowicie w miejscach po szwach zostały takie "kulki" ktore mocno wystaja, wyglądają mocno nieestetycznie że jak na nie patrze to mnie krew jasna zalewa. Dodatkowo jak je dotykam to występuje nieprzyjemne uczucie. Jak pytałem lekarza na kontroli cxy one zejdą to zostałem zbyty, że "spokojnie po czasie sie rozejda", mija już ponad 3 miesiące a one dalej takie same. Smaruje maścią na blizny ale nie daje to nic. Chcąc nie chcąc czeka mnie poprawka bo nie mogę na to patrzeć. Zna ktos moze jakiegoś urologa/chirurga plastycznego w Lublinie bądź okolicach który jest w stanie ponowić zabieg tak aby efekt końcowy byl estetyczny i w miare równy? Myślałem nad dr. Łukaszem Pietrzykiem jako że jest chirurgiem specjalizującym się w medycynie estetycznej.