• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Prawie 40 lat, stulejka i decyzja o obrzezaniu – potrzebuję opinii

nie wytrzymalem i sciagnalem sobie napletek w spoczynku, ale tylko do polowy bo jest sklejony i zrosniete chyba, smierdzi strasznie i obawiam sie ze bedzie problem, moze moderator mi cos doradzi?

moczyłem w misce z mydłem 20 minut penisa, cały ten ser się odkleił, a czerwony jest okropnie, dobrze ze to zrobilem bo na zabiegu lekarz nie będzie miał niespodzianki, z parszywego stulejarza zrobie z siebie kobieciarza, Diesel dzięki za tą oczywistą ale jednak dobrą radę :D

Lubelski

Active member
Tak jak wcześniej pisałem...strach ma tylko wielkie oczy i...tylko on nam w głowie siedzi...polecam przed operacją muzykę relaksacyjną najlepiej, słuchawki, uspokoić organizm...ja 3 razy zrezygnowałem z badania rezonansu magnetycznego...pierwszy raz się do cewki nie zmieściłem co, unieruchamia głowę, drugi raz, zrezygnowałem z badania bo...dowiedziałem się że mam klaustrofobia jak, wjeżdżałem do tunelu to odruchowo wcisnąłem guzik stop!..nawet pani technik i inne naprawde ładne, i miłe panie były dla mnie miłe, starały mnie się uspokoić ale, tylko na marne, ten lęk do ciasnych pomieszczeń jest silniejszy od demnie...3raz technikowi od razu powiedziałem że rezygnuje z badania by, nie blokować kolejki...też mnie próbował przekonywać że to badanie jest bezpiecznie, ale znów mój lęk wygrał..tak ze każdy ma jakieś lęki...a teraz jak bym miał się kłaść i usuwać stulejkę bym to...zrobił bez wahania 🙂bo to jest operacja o twoje lepsze zdrowie, i komfort psychiczny👍

FreeHuman

New member
Najlepiej zaopatrzyć się w jakiś trymer do golenia :) ,ubierz się luźno,dres jest jak najbardziej spoko opcją o wiele lepszą niż dżinsy z paskiem.

czyli tez jestes takim samym przegrywame jak ja, oczywiscie nie mowie ze robisz coś złego, tylko ze wiadomo ze mozna isc na prostytutki, ale mnie by to obrzydzało, bardziej chce bliskości z kobietą takiej głębszej niż sama penetracja

Ostatnia edycja:

FreeHuman

New member
@wirtutimilitari Nie rezygnuj z tego,problem nie zniknie sam a w przyszłości może ci narobić jeszcze większej biedy.To że się napisałeś na zabieg to już połowa sukcesu,widzisz że masz problem i chcesz coś z nim zrobić. Pamiętam swój dzień w którym wybrałem się na zabieg i przekroczyłem progi przychodni ,sam chciałem uciec i nawet jak byłem już na stole to miałem wątpliwości ale finalnie się udało i nie dałem nogi .Nie wycofuj się,zobaczysz że po jakimś czasie po zabiegu przyznasz że czekałeś zbyt długo :) Będzie dobrze 😉