Tez nie jestem czlowiekiem ktory jest 100% za obrzezaniem ale no z punktu medycznego jestem za. Chociaz u mnie nie ma skutkow ubocznych po obrzezaniu jak u coniektórych to wiem ze sa ludzie co dzieki temu zepsuja sobie zycie.
Nawet jeśli coś się na tym straci, to jeśli są problemy to może się okazać, że to co się zyska jest ważniejsze dla konkretnej osoby.
Wygląd wacka też się liczy
ja mialem podobne powody do Ciebie, poprosilem doktora o jak najwyzej i jak najciasniej. Zrobil nie tak wysoko jak chcialem ale za to ciasno lux polecam, po zabiegu jest mega fajniej bez napletka!
ja mialem podobne powody do Ciebie, poprosilem doktora o jak najwyzej i jak najciasniej. Zrobil nie tak wysoko jak chcialem ale za to ciasno lux polecam, po zabiegu jest mega fajniej bez napletka!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.