• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Powiedzcie proszę czy to są oznaki zarażenia żołędzia/napletka?

Najpierw to zrób obrzezanie i ogranicz masturbacje, zobacz czy wtedy nie robi się czerwony, jeśli jest taki ciągle niezależnie czy walisz czy nie to idź przebadać, ale jak masz stulejkę to i tak najpierw to trzeba rozwiązać bo jak się obrzezasz to inne zakażenia same zniknąć mogą

Wariacinaaa

New member
Najpierw to zrób obrzezanie i ogranicz masturbacje, zobacz czy wtedy nie robi się czerwony, jeśli jest taki ciągle niezależnie czy walisz czy nie to idź przebadać, ale jak masz stulejkę to i tak najpierw to trzeba rozwiązać bo jak się obrzezasz to inne zakażenia same zniknąć mogą
No nic, chyba tak zrobię.
Wcześniej już widziałeś zdjęcie mojego sprzętu podczas wzwodu. Masz jakieś rozeznanie może czy w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem będzie zwyczajne obrzezanie całkowite? Czy może jednak jakieś częściowe? Obawiam się, że po usunięciu napletka w całości i wędzidełka stracę czucie. Do tej pory zawsze masturbowałem się w taki sposób, że żołądź był schowany pod napletkiem, a ja ruszałem skóra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mało kto usuwa cały napletek jak nie trzeba, idź do kogoś polecanego z forum i rób styl high and tight we wzwodzie, czyli wewnętrzny napletek zostawiony i ciecie wysoko od żołędzi

Dawid88

Well-known member
To są oznaki uzależnienia od masturbacji. Robisz to na siłę mimo stulejki, krzywdząc i fiuta i psychikę. Najpierw musisz sobie z tym poradzić, inaczej nie poradzisz sobie po zabiegu i będziesz trzepał ze szwami po kilku dniach.

toastt

Well-known member
Jak masz stulejkę (a pisałeś, że masz), to po prostu może go ocierasz. Posmaruj sobie Linomagiem – do dostania za dosłownie grosze w każdej aptece. Umyj go wieczorem, nałóż odrobinę Linomagu i tak pozostaw. Nie smaruj żadnym sterydem! Pisałeś w innym temacie, że smarowałeś. To ścieńcza skórę i zrobi się z tego spory problem. Jest jeszcze opcja, że masz zakażoną prostatę i nadkażasz się przy każdym wytrysku, ale to temat "na później". Tak dla własnego świętego spokoju dopiszę, że nie jestem lekarzem, a ta powyższa porada to jedynie ciekawostka. Robisz to na własną odpowiedzialność.

Wariacinaaa

New member
Nałożyć Linomag na czubek napletka czy na cały żołądź? Chyba to pierwsze, ale wolę dopytać.

Swoją drogą teraz też pojawiła się taka krostka np biała. Tu przesyłam zdjęcie:

W każdym bądź razie wysypka/czerowne plamki wciąż są od napisania postu do dziś, a nie masturbowałem się.

Wygląda to na grzybicę prącia, odczuwasz świąd i pieczenie?
Trochę tak. To znaczy mam ten problem od długiego czasu. Co jakiś czas mam okresy, gdzie podczas masturbacji czerwieni/łuszczy/pęka mi czubek napletka, albo raz na jakiś czas pojawiają się plamki na żołędziu. Jednakże miałem momenty (choć ostatniego gdzie wszystko było dobrze nie pamiętam), kiedy penis wydawał się w porządku, nawet po masturbowaniu. Niestety zmagam się od wielu miesięcy teraz z tym problemem zaczerwienień, ale nagle po ostatnim stosunku z dziewczyną (kilka dni temu), dwa później później na całym żołędziu mamy te plamki, które wyglądają dość poważnie. Przedwczoraj jeszcze się masturbowałem i po masturbacji piekła mnie cewka. Teraz przez całą niedzielę nie waliłem, ale wysypka wciąż jest. Jeśli przez tydzień nic się nie zmieni, to chyba nie będę zwlekał tylko udam się do lekarza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry