• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Powiedzcie proszę czy to są oznaki zarażenia żołędzia/napletka?

Najpierw to zrób obrzezanie i ogranicz masturbacje, zobacz czy wtedy nie robi się czerwony, jeśli jest taki ciągle niezależnie czy walisz czy nie to idź przebadać, ale jak masz stulejkę to i tak najpierw to trzeba rozwiązać bo jak się obrzezasz to inne zakażenia same zniknąć mogą

Wariacinaaa

New member
Najpierw to zrób obrzezanie i ogranicz masturbacje, zobacz czy wtedy nie robi się czerwony, jeśli jest taki ciągle niezależnie czy walisz czy nie to idź przebadać, ale jak masz stulejkę to i tak najpierw to trzeba rozwiązać bo jak się obrzezasz to inne zakażenia same zniknąć mogą
No nic, chyba tak zrobię.
Wcześniej już widziałeś zdjęcie mojego sprzętu podczas wzwodu. Masz jakieś rozeznanie może czy w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem będzie zwyczajne obrzezanie całkowite? Czy może jednak jakieś częściowe? Obawiam się, że po usunięciu napletka w całości i wędzidełka stracę czucie. Do tej pory zawsze masturbowałem się w taki sposób, że żołądź był schowany pod napletkiem, a ja ruszałem skóra.

Mało kto usuwa cały napletek jak nie trzeba, idź do kogoś polecanego z forum i rób styl high and tight we wzwodzie, czyli wewnętrzny napletek zostawiony i ciecie wysoko od żołędzi

Do góry