Sęk w tym, że często tak miałem, że kilka dni się nie masturbowałem, a problem wraca. Czy naprawdę nie są to oznaki do tego, aby zrobić te badania i mieć spokój?
Najpierw to zrób obrzezanie i ogranicz masturbacje, zobacz czy wtedy nie robi się czerwony, jeśli jest taki ciągle niezależnie czy walisz czy nie to idź przebadać, ale jak masz stulejkę to i tak najpierw to trzeba rozwiązać bo jak się obrzezasz to inne zakażenia same zniknąć mogą
Najpierw to zrób obrzezanie i ogranicz masturbacje, zobacz czy wtedy nie robi się czerwony, jeśli jest taki ciągle niezależnie czy walisz czy nie to idź przebadać, ale jak masz stulejkę to i tak najpierw to trzeba rozwiązać bo jak się obrzezasz to inne zakażenia same zniknąć mogą
Wcześniej już widziałeś zdjęcie mojego sprzętu podczas wzwodu. Masz jakieś rozeznanie może czy w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem będzie zwyczajne obrzezanie całkowite? Czy może jednak jakieś częściowe? Obawiam się, że po usunięciu napletka w całości i wędzidełka stracę czucie. Do tej pory zawsze masturbowałem się w taki sposób, że żołądź był schowany pod napletkiem, a ja ruszałem skóra.
Mało kto usuwa cały napletek jak nie trzeba, idź do kogoś polecanego z forum i rób styl high and tight we wzwodzie, czyli wewnętrzny napletek zostawiony i ciecie wysoko od żołędzi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.