Przede wszystkim przygotuj sobie liste pytań i spytaj o wszyskto lekarza przed zabiegiem.
Co do moich rad:
- jeśli masz do wyboru sposób cięcia to poszukaj zdjęć w internecie i wybierz 2-3 wskazując, że chciałbyś, żeby mniej więcej tak to wyglądało. Zaznacz wyraźnie, czy chcesz obrzezanie całkowite czy częściowe. Czy zostawiać wędzidełko czy nie. Czy cięcie bliżej żołędzia (niskie cięcie) czy dalej (wysokie).
- niech ktoś z Tobą pojedzie na zabieg, żeby Cie odwieźć lub weź taksówkę
- jeśli jescze nie kupiłeś to kup 2 pary slipek, bo będziesz musiał nosić slipy 1-2 tyg.
- jak lekarz powie, że już możesz bez opatrunku śmigać z ptakiem w pozycji naturalnej to tak rób, żeby wszystko oddychało i szybciej się goiło
- co do erekcji - przez miesiac całkowity celibat. przez pierwszy tydzień będą Cię budzić nocne erekcje. Rada ode mnie: wstawaj od razu wtedy z łóżka i się przechadzaj/stój - dużo szybciej spada erekcja. Ja budziłem się 5x w nocy przez pierwsze 5-6 dni. Przed pójściem spać zawsze idź najpierw oddać mocz - z pełnym pęcherzem łatwiej o nocne/ranne wzwody. Z lodem sie nie bawiłem.
- jeśli to możliwe weź kilka dni wolnego
Swoje ptyanie:L
Co jeszcze żeby to leczenie było "przyjemniejsze" i nie było powikłań oraz efekt wizualny był dobry?
Możesz zadać lekarzowi, podpowie pewnie coś.
Pamiętaj, że u każdego inaczej się goi, w innym tempie i głównie zależy od tego, jak się potnie lekarzowi. Niektórzy wycinają wręcz dzieła sztuki inni niekoniecznie