• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Poprawka obrzezania komplikacje

Gutoslaw

New member
Miałem dużo zwłuóknienień, masę blizn oraz stany zapalne podczas obrzezania. Teraz po trzech tyg wyszło że przez te czynniki lekarz źle ocenił cięcie i będę miał zakładane dodatkowe szwy mam ranę która się ziarninuje ale też dość duża wystająca blaszkę napletka. W czw do szpitala. Urolog zdziwiony ze musi to poprawiać

olekf646

Active member
W takich sytuacjach się nie dokłada szwów bo to bez sensu,może zmień lekarza a do tego już nie idź,ciężko tu ocenić jaki będzie efekt końcowy bo jest opuchnięte i dalej nie wygojone, tutaj chyba najlepiej iść do innego lekarza po opinie, może efekt końcowy będzie dobry,niech się to wygoi i potem zobaczysz jak to wygląda i ewentualnie poprawka,masz tam tej skóry do poprawki widać więc zawsze możesz to zrobić u kogoś z forum kto ci tego bardziej nie spieprzy

Ostatnia edycja:

Gutoslaw

New member
Kurcze ciężki wybór. Ogólnie reszta się goi dobrze jak ściągnę napletek to szwy widać w miejscach które nie były zajęte bliznami. Zobaczymy co powiedzą w szpitalu w czw

Gutoslaw

New member
Jestem po poprawce rana była otwarta dość mocno nadmiar skóry przycięty. Jeżeli ktoś w Pile woj wielkopolskie potrzebuje specjalisty to Jakub Prała lub Dr Sobkowiak

Gutoslaw

New member
Tak u tego samego. Nie ma już wystającej blaszki napletka gdzie wynikało to z wcześniejszej sytuacji stanów zapalnych i bliznowców na penisie.