@lostboy wygląda coraz lepiej! Ja dziś byłem na kontroli i podobno wszystko idealnie, mogę już nosić kolegę normalnie do dołu i opatrunek z samej gazy, bez alantanu. U Ciebie też będzie dobrze, pozdro!
Nie chodzę normalnie, ta gula jest jednak spora, co jakiś czas czuje jak wbija mi się jakiś szew, najgorzej jest kiedy wstaje po dłuższym siedzeniu albo leżeniu. Jak narazie nie ruszam się z domu a dużo rzeczy jak sprzątanie czy podanie czegoś robią za mnie rodzicechodzisz już normalnie, czy sprawia to ból?
Też myśle że nie warto się bawić w jakieś maści a na pewno nie na własną rękę. Sytuacja się nie pogarsza więc na chwile obecna będę się oszczędzał i dam swojemu organizmowi czas żeby sam sobie z tym poradził@jimbeam ale nie bawmy się w lekarza, @lostboy stosuje już jakieś specyfiki, więc dodatkowy lek wymaga dodatkowej konsultacji, żeby później nie było reakcji niepożądanych. Z pewnością zimne okłady nie zaszkodzą o ile jest to sama w znacznej mierze opuchlizna. I gdzie jest twój wątek z relacją zabiegową?
Ja to poprostu ciebie podziwiam, takie coś przejść co ty to trzeba mieć cierpliwosc.....ale widzę że coraz lepiej chyba tylko z górki....u mnie już dziesiąty dzień nawet trzy szwy z wedzidelka odleciały......wzwody już tylko troszeczkę odczuwalne ze gdzieś tam coś ciągnie......trochę mam tylko zgrubienie ale myślę że to przejdzie z czasem......
Zastanawiam się czy powinienem starać się wymyć te resztki alantanu z rowka i ze szwów, trochę boje się tam dotykać czy szorować dopóki szwy nie wypadną
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | czerwona cewka moczowa | Inne | 10 | |
B | Cewka moczowa | Po zabiegu obrzezania | 7 | |
S | tydzien po zabiegu wydluzenia wedzidelka, odpadl szew pod cewka. | Krótkie wędzidełko | 1 | |
H | Cewka, ból | Obrzezanie | 0 | |
H | cewka przyklejająca sie do bielizny | Po zabiegu obrzezania | 2 |