Pytałem bo mam umówiony termin zabiegu u dr Tondla. Nie wierz czy doktor robi obrzezanie wysokie i luźne?
Na forum nie znalazłem na ten temat żadnych informacji.
Chcę mieć zostawione najnajwięcej blaszki wewnętrznej i luźną skurę w trakcie wzwodu.@Pacjęt chcesz miec częściowe czy troche po prostu wiecej skóry podczas wzwodu?
nope, MKD, AGv, Napoleon....to z was sami fachowcy, normalnie jak doktory z was.....Nie wiem czy tak robi. Rowniez nie widzialem na forum.
Fachowcy ponad miarę. Nawet bym powiedział że lepsi jak sami doktorzy. Ja jestem po obrzezaniu całkowitym i nie filozofuje jak tamcinajwięcej wiedzy można czerpać od ludzi którzy przechodzili zabieg usunięcia stulejki, dlatego masz rację fachowcy z chłopaków
Bo nie potrafisz pomagać innym ludziom gdy mają jakieś problemy, wątpliwości lub po prostu oczekują wsparcia. Za to bardzo dobrze idzie Ci ocenianie innych.Fachowcy ponad miarę. Nawet bym powiedział że lepsi jak sami doktorzy. Ja jestem po obrzezaniu całkowitym i nie filozofuje jak tamci
O proszę powiedział co wiedział..... A mi się wydaje że co poniektórzy są na tyle przemadrzy że jakie kolwiek zwrócenie im uwagi że może być inaczej to od razu uderza ich to w ich dumę i przemadrosc.... Pozostawiam Ci to do przemyślenia..... Nie raz coś się wypowiadałem jak to u mnie przebiegło i było coś zawsze uszczypniete że to jest nie możliwe....Bo nie potrafisz pomagać innym ludziom gdy mają jakieś problemy, wątpliwości lub po prostu oczekują wsparcia. Za to bardzo dobrze idzie Ci ocenianie innych.
Dobra zamknij morde i idź stąd, nikt Cię tu nie chce.O proszę powiedział co wiedział..... A mi się wydaje że co poniektórzy są na tyle przemadrzy że jakie kolwiek zwrócenie im uwagi że może być inaczej to od razu uderza ich to w ich dumę i przemadrosc.... Pozostawiam Ci to do przemyślenia..... Nie raz coś się wypowiadałem jak to u mnie przebiegło i było coś zawsze uszczypniete że to jest nie możliwe....
A kto powiedział że ktoś tu chce takiego gałgana jak Ty?Dobra zamknij morde i idź stąd, nikt Cię tu nie chce.
No tak chwaliłem się i tak było w brew waszemu naukowemu podejściu....@Ralek15 przegladalem twoje posty i dalej nie wiem o co sie przysrales a pomijam juz ten jak sie chwaliles ze wspolzyles juz po tygodniu od zabiegu