• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pierwszy raz

ahhhhhh

New member
Mam 18 lat i nie uprawiałem seksu, a mnie roznosi. Chciałbym spróbować i z kobietą i z mężczyzną. Macie jakieś rady jak zacząć? Od października idę na studia.

Lubelski

Active member
Nic na siłę🙂samo przyjdzie okazja, a sex polecam tylko z miłości bo, taki najlepszy na pierwszy razz kobietą...a do facetów mie nie kręci to, się nie wypowiem.Xd

kuba88

New member
Mam 18 lat i nie uprawiałem seksu, a mnie roznosi. Chciałbym spróbować i z kobietą i z mężczyzną. Macie jakieś rady jak zacząć? Od października idę na studia.
Jeśli chcesz spróbować seksu z chłopakiem, to wiele zależy od tego, co bardziej Ci odpowiada czy wolisz być topem, czy bottomem. Jeśli interesuje Cię seks analny w roli osoby przyjmującej, warto się do tego odpowiednio przygotować. Ja zawsze robię lewatywę przed seksem. Jeśli to Twój pierwszy raz, dobrze jest wcześniej oswoić się z tymi doznaniami i przede wszystkim być spokojnym. Stres powoduje, że mięśnie odbytu się napinają, przez co seks może być nieprzyjemny. Najlepiej wybrać partnera, który będzie cierpliwy, delikatny i nie będzie niczego przyspieszał.

Arek a

Active member
Jesteś młody, wszystko przed Tobą, teraz studia, póżniej praca, a może ewentualne założenie rodziny?. Jeżeli poważnie o tym myślisz i chcesz mieć kiedyś żonę i dzieci?, to lawirowanie między kobietami a facetami nie pomoże Ci w tym, a na pewno będzie przeszkodą i raczej nic z tego nie wyjdzie.

Mateusz98X

Active member
Nic dziwnego, że w tym wieku Cię roznosi i jesteś ciekawy tego, jak to jest. Moim zdaniem dobrze jednak żebyś nie wchodził w relacje tylko dla seksu. Lepiej jakbyś kogoś poznał, byście się trochę znali przed tym. To raczej ułatwi, a nie utrudni. Nie rób nic na siłę, nie decyduj się na coś, dlatego że inni już zaliczyli. Na studiach poznasz masę osób, pytanie tylko czy warto z nimi wchodzić w tak bliskie relacje. Jak wyjdzie to super, ale jak nie, to przez kolejne lata możecie nadal często się widywać, nawet jeśli żadna ze stron nie będzie miała na to ochoty.

Dawidd

Well-known member
Bo widzisz autorze, my tu mamy pewne zasady i mniejszą lub większą moralność, jak chcesz seksualności używać tylko do zabawy to idź na sexforum.

Arek a

Active member
Kondzio przestań znów biadolić i narzekać. Jesteś jeszcze też młody, no może nie pierwszej młodości, ale wszystko jeszcze przed Tobą.🙂

Dawidd

Well-known member
Arku masz rację, to jest bardziej użalanie się i chwalenie problemem, a nie chęć walki i zmiany życia.

Do góry