W ulotce pimafucortu pisze o działaniach niepożądanych,obyś nie miał śladów na prąciu po wyleczeniu.Google się kłania,robienie wymazów na choroby nie ma sensu bo to po maści a nie po stosunku z kim popadnie,byle gdzie
Tak wygloda teraz rano umyłem żelem odkazilem rivanolem i dałem iladamed i poszedłem spać teraz umyłem znowu po sikaniu i tak wygloda jak by mniej czerwony
Rozpapralo mu sie calkowicie pod napletkiem od roznych specyfikow i chorób, jeszcze byl cukrzykiem i w celu zaleczenia rozcieli mu napletek żeby się zagoiło (dzięki dostępie do powietrza) i się zagoilo, dlatego 1 moja mysl taka to zebys to wietrzył dużo : )
Cześć wszystkim dalej nie ma poprawy na dodatek codziennie jest mi nie dobrze i wymiotuje byłem u lekarza to powiedział że może się czymś zatrułem niewiem co mam robić czy poprosić o skierowanie do szpitala czy Co
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.