Nie byłem , pod koniec września jestem do Dr Tondel umówiony.Byłeś w jakiejś klinice medycyny estetycznej? Może to idzie jakoś bez ponownego obrzezania ogarnąć (ten zrost)?
Jesteś świetnie obrzezany, włosy na małym usuwaj pasta cukrowa, potem kremem do usuwania włosów i będziesz miał gładkiego małego.Witam. Wracam po kilku miesiącach pokazać jak to wyglada .
Bardzo dużo skóry było ucięte , widać na zdjęciu przy zwodzie ze jest przeciągnięta z moszny . Martwię się ze po kolejnym zabiegu skóra będzie przeciągnięta jeszcze bardziej i będą mi włoski rosnąć do połowy penisa .
W jednym miejscu tak jak już pisałem wcześniej jest skora zrośnięta z ciałem podskórnym , boli to jak cholera przy zwodach , lekarz który robił mi obrzezanie skaleczył mnie i tak się to już zrosło .
I ogólnie jest nie ładna blizna po całości, za
dużo skory było wycięte co spowodowało przy zwodach rozerwanie szwów i otwarcie rany.
Trzeba wziąć olejek do ręki i masować. Jestem podobnie obrzezany i nigdy mnie blizny nie bolały. Na początku po obrzezaniu skora jest nieelastyczna, ale z czasem się naciągnie. Właściwie pierwsze miesiące po obrzezaniu, gdy blizna się zagoi, są najfajniejsze.@caesar_pl jak to świetnie, skoro gość pisze, że w miejscu blizny boli go we wzwodzie? W takim razie coś poszło nie tak. Wizualnie może i wygląda dobrze, ale skoro boli to o kant d. rozbić takie obrzezanie. Ten lekarz powinien poćwiczyć szycie, bo coś spartolił i to ostro.
A co byś powiedział na to?@caesar_pl przeczytaj najpierw caly wątek autora dokładnie to będziesz wiedział dlaczego chce robic poprawke plus wez pod uwage ze mial zakladane szwy ponownie na jedno miejsce a sie tak nie robi i prawdopodobnie przez to jest problem z tą blizną. @MarcinBbb skóry ci powinno starczyc bo jeszcze sie mocno nie naciąga z łona ale po zabiegu już bedzie dosc mocno pewnie napięta ale nie przejmuj sie. Lepsze to niz zeby tak sie meczyc + skóra sie robi elastyczna bardziej po czasie i sie powinno polepszyc.
Trochę się obawiam kolejnego cięcia , teraz skóra przy zwodach jest napięta ale ma trochę luzu . Lekarz który mnie obrzezał powiedział ze nie ma problemu i można to wyciąć skóra się rozciągnie, tylko mu nie ufam . Na poprawkę tylko do dr Tondel pójdę. .Piszesz, że ciągnie skóra od moszny. Mógłbyś dodać zdjęcie jak to wyglada w zwodzie? Sama blizna wyglada ładnie, ale jeśli sprawia ból No to nie dziwie się, że chcesz coś zmieniać. Musisz się liczyć z tym, że trzeba wyciąć z 1 cm skory (całą bliznę). Wystarczy Ci skóry?
Masz wszystko w porządku, masowanie blizny z olejkiem albo kremami ci pomoże.No jeżeli chodzi o kwestie blizny to imo bardzo dobrze wygląda, nie wiem na co narzekasz.
Nie martwiłbym się o włosy, zawsze można zgolić. Byleby cię to nie bolało bo to najważniejsze.