Dzięki wielkie to zawsze coś, rosyjski u mnie kuleje.
Jednak obrzezanie bez pozostawienia wewnętrznego napletka jestem sobie w stanie wyobrazić i zdjęcia też widziałem, jednak takie obrzezanie i pozostawione wędzidełko nie mogę nigdzie znaleźć i martwi mnie ,że nikt też tutaj się nie odezwał po takim zabiegu jak będę miał.
Czy to jest możliwe ,że jestem pierwszy?
@Tomek100 nie da się całkowicie usunąć wewn. napletek oraz zachować wędzidełko. Wędzidełko łączy żołądź z wewn. napletkiem, potem nie ma już do czego go przyczepić. Poza tym usunięcie całego wewn. napletka to obrzezanie niskie (low).
@Tomek100 nie da się całkowicie usunąć wewn. napletek oraz zachować wędzidełko. Wędzidełko łączy żołądź z wewn. napletkiem, potem nie ma już do czego go przyczepić. Poza tym usunięcie całego wewn. napletka to obrzezanie niskie (low).
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.