kamilpalica
New member
Co sądzicie o mężczyznach którzy pozwalają by ich obrzezać w pień czyli całkowicie wyciąć napletek wewnętrzny i wędzidełko tak jak na przykładowych zdjęciach:
Co sądzicie o mężczyznach którzy pozwalają by ich obrzezać w pień czyli całkowicie wyciąć napletek wewnętrzny i wędzidełko tak jak na przykładowych zdjęciach:
Tez tak chcialem ale niestety chirurg nie chcial.Powiedzial,ze musi zostac co najmniej 5 milimetrow.
Nie zgodzę się. W Stanach przeważa high and tight, ale w Europie zazwyczaj lekarze proponują low & loose, i to nie jest radykalne low. Zostawia się około 1cm napletka wewnętrznego.mnie to ciekawi wlasnie czy to tez zauwazyliscie ze w USA maja hight and tight a w Europie na zachodzie zawsze radykalne low & tight
ja też w Niemczech byłem przed kilku laty obrzezany i mi wycieli cały wewnętrzny i wędzidełko. Akurat tak chciałem ze względu na przedwczesny wytrysk, zabawa się kończyłą po kilkunastu sekundach, teraz może nawet i 15 minut..nie tylko w Rosji ale tez czesto w Holandii, Niemczech. W USA wiekszosc obrzezanych ma hight and tight i wiele napletka wewnetrznego bo tam wielu pacjentow jest swiadomych potrzeby posiadania wewnetrznego napletka. Natomiast na zachodzie szczegolnie Niemcy , Holandia , Dania tam obrzezuja ich w pień , nie zostawiajac nawet 1 milimetra napletka wewnetrznego . Sorry za brak polskich liter, pisze z niemieckiej klawiatury bo mieszkam w Niemczech. Niedawno jeden facet 40 letni na niemieckim forum pokazal zdjecie 10 lat po obrzezaniu , on doslownie nie mial zadnego napletka wewnetrznego , zwykla skora na penisie i odrazu szara żołądź ktora ledwo odróżniała sie zabarwieniem od reszty
To wprawdzie dłużej trwa ale koniec jest dużo mocniejszy.Facet, któregoNo i po co tak robić? Nie lepiej mieć Loose żeby łatwiej ręką skończyć lasce do japy?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Obrzezanie Laserem | Obrzezanie | 7 | |
T | PP Clinic Lublin - Obrzezanie | Stulejka | 15 | |
M | Stulejka - obrzezanie. Wątpliwości | Przed zabiegiem obrzezania | 15 | |
O | Obrzezanie całkowite a częściowe | Obrzezanie | 2 | |
K | Obrzezanie | Obrzezanie | 51 |