• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzeżanie typu low and tight

KacperB

New member
Cześć, jestem 6 dzień po zabiegu obrzeżania w typie low and tight oraz całkowitego usunięcia więzadełka. Przez ostatnie lata zmagałem się z stulejka przez co zdecydowałem się na zabieg. Niestety zdecydowałem się na zabieg low and tight przez nie dogłębne zapoznanie się z tematem. Chciałem się już jak najszybciej pozbyć stulejki i tylko to miałem na uwadze. 5 dnia zacząłem mocno czytać (wiem mądry po fakcie) i zacząłem się bardzo przejmować co będzie z przyjemnością z seksu czy masturbacji. A więc przychodzę tu z pytaniem jak to wyglądało u was, proces adaptacji, czy przyjemność seksu czy masturbacji się zwiększyła czy zmniejszyła. Teraz z wiedzą jaką mam wybrał bym metodę która zapewni mi największe doznania seksualne a nie najbardziej estetycznego penisa :/

Podsumowując
Czy mam się o co martwić czy raczej przesadzam i z tym typem obrzeżania też da się mieć super wrażenia :)

Stettin

Moderator
Członek Załogi
Chłopie, większość przyjemność siedzi w głowie. Wiele osób myśli, że po cięciu będą dlugodystansowcami, a się okazuje, że pomimo odczulenia żołędzi czy napletka mogą być sprinterami

pierniq

Active member
U mnie doznania dużo lepsze, zdecydowanie na plus. Styl obrzezania moim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli potrafisz zaadaptować penisa do nowej sytuacji to znajdziesz doznania których wcześniej mogło Ci brakować.