• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie naturalne, chodzenie ze ściągniętym napletkiem

Kurcze, no ten patencik znacznie lepiej wygląda, niż papier i jest o wiele bardziej poręczniejszy.
Skoro już masz dobre gumki przetestowane, to zarzuć linkiem.
Co mi szkodzi przetestować :D
Ja myślę, że mi się zsunie, gdyż wiele razy mam penisa w stanie dziecka, ale sprawdzimy.

dajkanienia

New member
Nie powinno zsunąć. Chyba że masz główkę mniejszą niż trzon. Te gumeczki żonka mi kupiła w pepco. One przed rozciągnięciem są malutkie. Na palec wskazujący pasuje. Wystarczy rozciągnąć trochę w rękach do swojego rozmiaru jak za ciasno jest. Kiedyś to prałem ale jak to kosztuje chyba 4zl za 10 czy 20szt to nawet nie warto.
PS: są nawet z brokatem ha ha .

@dajkanienia
widzę, że frotka też wygląda spoko i myślę, że też działa wysuszająco na napletek. Nie skrócił się trochę u ciebie?

@ChciałbymŻyćNormalnie
w tym momencie nie odczuwam żadnego dyskomfortu, to jest taki stan, w którym nie zwracam już na niego uwagi. Dopiero jak mi się napletek nasunie to mam odczucie, że coś jest inaczej.
Tak po 2 miesiącach ściągania nie czułem ocierania a po 6 miesiącach nie odczuwam nic, tak jak wcześniej z nasuniętym napletkiem. Nigdy nie miałem od tego wzwodów, co najwyżej półwzwody i myślę że bardzo szybko minęły max 3 tygodnie.
Co do niskich temperatur. Zdąża się, że biorę zimny prysznic, zdarza się, że morsuje, no i mieszkam w regionie, gdzie zimy są przyzwoite. I u mnie na mrozie jakoś lepiej się trzyma :) prędzej mi się nasunie jak jestem spocony w gorący dzień niż w mrozie.

Przez pierwsze 12 miesięcy najczęściej nasuwał mi się w nocy, przy jakichś pracach fizycznych lub przy jeździe na rowerze. Teraz w nocy się nie zdarza, na rowerze też nie, tylko czasem jak coś robię i nisko kucnę, to jeszcze się zdarza ale rzadko.