Też już chcę się poczuć "po"sprajcik napisał:witam ponownie jestem już po zabiegu...
Oponka fest ale spytaj Agrafixa co to jest prawdziwa opuchlizna 8)ignac napisał:48h od zabiegu opuchlizna na razie nic nie schodzi i nie wygląda to za ciekawie, zresztą sami zobaczcie
sprajcik napisał:Witam wszystkich Dziś już 24h po zabiegu. Zacznę od tego, że noc minęła dość spokojnie, bez wielkich rewolucji. Poszedłem spać dość późno poczęści z dwóch względów - chciałem żeby czas pierwszego gojenia mieć jak najdłużej pod kontrolą, a co za tym idzie byłem bardziej zmęczony więc sen był mocniejszy W miarę możliwości starałem się regularnie oddawać mocz, bo pełny pęcherz po części przyczynia się do porannego wzwodu. Na szczęście nie śniło mi się nic co mogłoby pobudzić mojego małego kolegę Przed chwilą zmieniłem pierwszy opatrunek, który po większych namowach dał się odczepić Całość lekko zmoczyłem wodą by jeszcze bardziej ułatwić sobie sprawę. Kilka płatów gazy była trochę zmoczona krwią jednak była to krew wczorajsza, dziś nie uroniła się już nawet kropelka co bardzo mnie cieszy. Jednak jestem przygotowany na to, że jeszcze może się to zmienić. Wedle instrukcji doktora noszę go do góry co powinno polepszyć proces gojenia. Szycie wygląda na dość solidne, czekam co będzie dalej. Oczywiście nie obeszło się bez opuchlizny jednak nie jest ona dość mocna, jak u poniektórych kolegów (na szczęście!. Pozdrawiam wszystkich "po"
sprajcik napisał:Witam witam Najgorsze jest to, że powoli zaczyna wracać tak usilnie powstrzymywany popęd )
sprajcik napisał:Mam taką nadzieję. A Ty kiedy miałeś swój zabieg? Wogóle czym przemywałeś sprzęt zaraz po zabiegu, żeby zachować go w czystości? Sama woda czy jeszcze jakieś dodatki typu woda utleniona?
sprajcik napisał:W moim przypadku wybór padł na sól fizjologiczną. Póki co w głowie dziś pojawiła mi się jedna myśl - czy zostawiona została odpowiednia ilość napletka na stan wzwodu
Zbigniew85 napisał:sprajcik napisał:W moim przypadku wybór padł na sól fizjologiczną. Póki co w głowie dziś pojawiła mi się jedna myśl - czy zostawiona została odpowiednia ilość napletka na stan wzwodu
Nie przejmuj się o to - lekarz pewnie nie pierwsza fujarę łatał. Skąd takie obawy? Rozumiem, że obrzezanie typu tight (ciasne)?
sprajcik napisał:Zbigniew85 napisał:sprajcik napisał:W moim przypadku wybór padł na sól fizjologiczną. Póki co w głowie dziś pojawiła mi się jedna myśl - czy zostawiona została odpowiednia ilość napletka na stan wzwodu
Nie przejmuj się o to - lekarz pewnie nie pierwsza fujarę łatał. Skąd takie obawy? Rozumiem, że obrzezanie typu tight (ciasne)?
zostało trochę luzu ale jak u każdego pojawiają sie czasem wątpliwe wątpliwości