Witam. Jestem 16 dzień po zabiegu obrzezania częściowego. Sprawa wygląda tak, że kiedy penis nie jest wzwodzie w czasie kąpieli zsuwam z niego napletek dość lekko. Natomiast problem pojawia się kiedy penis jest wzwodzie, wtedy skóra na zoledziu jest mocno napięta. W czasie masturbacji nie jest to zbyt przyjemne robię to bardzo delikatnie. Nie próbowałem zsuwac napletka w czasie erekcji. Możliwe, że mógłbym to zrobić, ale z ingerencja siły.
A więc pytanie moje brzmi czy owy napletek uelastyczni się i w czasie wzwodu również będzie lekko przesuwal się po zoledziu?
Czy 16 dzień po zabiegu to po prostu za wcześnie?
Naczytalem się trochę tutaj na forum i problemow chłopaków, u których lekarz wyciął zbyt mało napletka. Czy mnie też to będzie dotyczyć?
Dołączam zdjęcie w spoczynku.
A więc pytanie moje brzmi czy owy napletek uelastyczni się i w czasie wzwodu również będzie lekko przesuwal się po zoledziu?
Czy 16 dzień po zabiegu to po prostu za wcześnie?
Naczytalem się trochę tutaj na forum i problemow chłopaków, u których lekarz wyciął zbyt mało napletka. Czy mnie też to będzie dotyczyć?
Dołączam zdjęcie w spoczynku.
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Udostępnij swoje zdjęcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.
zapodaj.net