Tak, od wczoraj staram się moczyć, ale z racji bardzo dużej nadwrażliwości z tym strumieniem wody to musze uważać, bo każde mocniejsze "uderzenie" w żołądź powoduje duży ból.Masz jeszcze zszywki ?
Mi chyba w ósmym dniu wypadła ostatnia.
Najdłużej trzymał się jeden supełek na wędzidełku.
Ty już próbuj moczyć pierścień , u mnie pod prysznicem bez dotykania sam strumień wody odciągał go od rany.
I ta opuchlizna zniknęła jak pozbyłem się pierścienia.
i jak z tym sobie radzicie z tą nadwrażliwością?Tak, od wczoraj staram się moczyć, ale z racji bardzo dużej nadwrażliwości z tym strumieniem wody to musze uważać, bo każde mocniejsze "uderzenie" w żołądź powoduje duży ból.
Ja powiem szczerze, że jak na razie to sobie nie radzę, najmniejszy kontakt powoduje dyskomfort, muszę się w końcu przemóc i zacząć coś z tym robić.i jak z tym sobie radzicie z tą nadwrażliwością?
a jakie są sposoby na tą nadwrażliwośc?Ja powiem szczerze, że jak na razie to sobie nie radzę, najmniejszy kontakt powoduje dyskomfort, muszę się w końcu przemóc i zacząć coś z tym robić.
a jakie są sposoby na tą nadwrażliwośc?
U mnie to chyba problem leży w głowie, zakładanie i zdejmowanie opatrunków z dnia na dzień coraz lepiej (pierwsze dni to był horror), jestem w stanie po 2-3 godziny chodzić bez opatrunku, powoli oczywiście, ale da się i to bez jakiegoś szczególnego bólu, ale byle dotknięcie powoduje że odskakuje jak oparzony. Do tego stopnia że nawet przykrycie się kołdrą to przy dotyku kołdry odczuwam nieco ból.na logike, dotykanie sie. Nadwrazliwosc ustepuje samoistnie rowniez ze wzgledu na suche srodkowisko. Wytwarza sie nowy naskorek, grubszy oczywiscie. Poza tym sama zamiana opatrunku rowniez przyzwyczaja zoladz do dotyku. Wystarczy przez 2 tygodnie zmieniac opatrunki, myc sie powoli i dokladnie i ogolnie po 2 tygodniach lub wczesniej o ile krwawienie ustapilo pochodzic codziennie nawet 15 minut bez opatrunku i nadwrzliwosc zniknie.
Ja miesiac po zabiegu byla tak czuly, ze podczas seksu oralnego to byl obled! W sensie taka mega przyjemnosc ze no nie dalo sie wyrobic ale teraz juz jest wszystko w normie.
Każdy z nas jest inny , inaczej odczuwa.Mam pytanie, jak uważacie lepiej przyzwyczajać penisa ładując go po prostu w ciasne gacie czy jednak zacząć od czegoś luźniejszego? Dodam że próbowałem w luźną piżamę i nie poszło za dobrze, dlatego myślałem nad inną metodą.
No tak chyba spróbuję bo innej metody już nie widzęKażdy z nas jest inny , inaczej odczuwa.
Ja w ciasnych gaciach czułem się lepiej.