Mam do Was pytanko.
Jak już 10 dni temu napisałem, spróbowałem tego seksu bez gumki... Nie wiem czy mi się zdaje albo co, ale zauważyłem, że moja żołądź jest taka jakby bardziej wrażliwa od tamtego czasu i trochę mnie piecze, ale bardziej jak o tym myślę chyba. Poza tym wydaje mi się, że moja żołądź zrobiła się taka jakby szorstka i ma pełno malutkich punkcików.
Po stosunku z tą kobietą, poczytałem trochę o chorobach wenerycznych i m.in. o grzybicy. Może to jakiś objaw hipochondrii i zacząłem po prostu bardziej się przyglądać swojej żołędzi, a wcześniej może wyglądała tak samo - tego nie wiem...
Teraz pytanie do Was. Czy całkiem zdrowa żołądź powinna być gładziutka czy raczej szorstka?
Załączam zdjęcia jak to wygląda i przy okazji zobaczcie i oceńcie jak wygląda mój penis po ponad miesiącu od zabiegu (dokładnie miesiąc i dwa dni).
W stanie lekkiego wzwodu:
http://postimage.org/image/ep0o9k469/
Pół na pół:
http://postimage.org/image/3qperdfkx/
Co do oponki, to nadal jest praktycznie taka sama. Najbardziej widać ją w stanie spoczynku. We wzwodzie skóra się napina i jest o niebo lepiej.
Wcześniej pisałem też o takiej sinej plamie na spodzie żołędzi, która pojawiła się bezpośrednio po stosunku bez zabezpieczenia. To mi już na szczęście zniknęło.
Ostatnio nawet nauczyłem się już masturbować ręką i powiem, że robi się to dłużej, ale orgazm jest o wiele większy! :shock: Ja na razie masturbuję się taką metodą, że po prostu naciągam skórę (czyt. walę konia
), a że mam low & tight czy jakoś tak, bo mogę kawałkiem napletka pocierać o krawędź żołędzi. Myślę, że bez obrzezania całkowitego, doznania byłyby lepsze, ponieważ napletek ocierałby się wtedy o całą żołądź, a nie tylko o jej mały kawałek. :? No chyba, że uda mi się jeszcze wypracować jakąś inną metodę, np. dotykanie palcami żołędzia albo pocieranie palcami... ale jak na razie nie wychodzi mi to, bo żołądź jest wrażliwa i raczej penis mi wtedy opada jak tak zaczynam robić. :|
Także czekam na Wasze opinie zarówno co do tego podejrzenia grzybicy jak i ogólnego stanu penisa po obrzezaniu!!!