• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzęk po zabiegu, 3 dzien

olekf646

Active member
Niestety tak to jest często,szukają tu pomocy a potem ich nie ma,zagoi się to nara,coś się dzieje to znowu są,tak to się kręci w życiu

jokai55

Member
no ja rozumiem was, tez przegladalem te forum patrzylem zdjecia a te nie dzialaja bo usuniete, ale gdyby tylko byla opcja zeby mozna bylo na tym imagehost wstawic prywatnie z linkiem i haslem (jest tam taka opcja ale totalnie nie dziala, i tak sie publicznie pojawia) to bym zostawil te zdjecia, a powiedzenie ze “a kto ma cie po dicku szukac” jest bez sensu bo poprostu nadal mam to z tylu glowy ze moj dick jest w internecie dostepny dla kazdego, a na dodatek ta super strona (imagehost) podaje jakies dane czym zrobione zdjecie itp. wtf

jokai55

Member
no to u mnie nie dzialalo, tworzylem album zaznaxzalem ze z haslem wpisuje haslo, daje zdjecie do tego albumu, na zdjeciu pokazuje sie ikonka z informacja ze zdjecie chronione haslem czy cos takiego, wchodze w eksploruj ostatnie a tam moj chuj💀

olekf646

Active member
No tak,ale tylko miniaturka 🥴 nie da się wejść w zdjęcie bez hasła,mój też tam widoczny mimo że na hasło,ale nie da się powiekszyc

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Informacje czym robione zdjęcie pochodzą z twojego telefonu a nie z imagehost. Każdy chce jak najwięcej wiedzieć i szuka po zdjęciach ale jak sam ma swoje zostawić to już bee bo fiuta bedzie widać. I tak koło się zamyka i wątki tracą swoją wartość.

Ruuis

Member
Tak szczerze mówiąc ja nie widzę problemu - penis jak każdy inny i nie mam problemu ze gdzieś tam figuruje. Jak @jokai55 nie chcesz to nie umieszczaj - zawsze można wejść w kontakt z jakimś użytkownikiem i jak coś proszac o poradę wysłać prywatnie przez jakiś komunikator.

jokai55

Member
obrzek lub oponka nie zmienia mi sie juz od tygodnia, strupy prawie wszystkie wypadly, szwy tez a oponka dookola zoledzia taka sama, jakies rady? (zaczalem psikac octeniseptem i te zapalemie powoli schodzi)

olekf646

Active member
Jak nie puchnie to nie trzeba trzymać w górze,niektórzy tutaj z tym pajacują i trzymają miesiącami tak penisa,ale to nic nie da,bo to kwestia czasu i tak,czy będzie puchnąć czy nie,jak dasz luźno i nie robi się ogromną opuchlizna to nie trzeba trzymać