• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzęk po zabiegu, 3 dzien

olekf646

Active member
No to pewnie od tej maści się zrobiło, innego powodu raczej nie ma, bo to po za miejscem cięcia, poczytaj co tam piszą na ulotce o skutkach ubocznych, nie wygląda to jakoś niepokojąco, że fiut ci odpadnie czy coś

olekf646

Active member
No ja miałem opone i się bałem że mi szwy rozerwie,wezły chłonne mnie bolały bo się tam pieprzyło,dużo znieczulenia miałem przez co pewnie miałem taką opuchlizne, no i bałem się że mi zostanie taki nabrzmiały fiut, że będę musiał się ciąć znowu, mój wyglądał gorzej od twojego

olekf646

Active member
Ten największy po zdjęciu szwów,po 3 tygodniach było już ok,nie mogłem zdjąć napleta bo było napuchnięte mocno,ale się wyrownało, żałuje że zdjęcie usunąłem bo miałem ich sporo, jak mój fiut wyglądał jak arbuz, jak chodziłem to tak jakbym miał odważnik przy fiucie zamocowany🥵bałem się chodzić srać, albo sikać, żeby ciśnienie mi szwów nie rozerwało,a do tego jak chciałem sikać to mi penis chciał stawać i to była męczarnia

jokai55

Member
zakladam ze u mnie bede mial z 34 infekcji 21 poprawkowych cięc, obrzek przez 3 miesiace i jeszcze na koncu to on wybuchnie, moge sie zalozyc ze tak bedzie

olekf646

Active member
Gość też miał napletek sklejony z żołędziem, to jest przesrane wtedy bo muszą to zrywać, jak się ma stuleje całkowitą to się tak może zrobić, ja po zabiegu oglądałem te zdjęcia tutaj i to mi pomagało też, skoro ktoś miał tak źle i się poprawiło to mi też musi

olekf646

Active member
No tak, psychicznie to ja byłem załamany, płakać mi się chciało ciągle 🥴niektórzy nie mają w ogóle opuchlizny inni się męczą 4 tygodnie z leczeniem

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Dobrze ze wszystkie zdjęcia działają i ten temat pomoże innym w przyszłości.... ty opierasz się na zdjęciach innych z forum ale swoje usuwasz od razu.