• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzęk po zabiegu, 3 dzien

jokai55

Member
Witam 3 dni temu w poniedzialek mialem zabieg calkowitego obrzezania z znieczuleniem ogolnym, wszystko dobrze, ale pisze zeby sie spytac bo sie boje, mam obrzek w postaci chyba oponki dookola zoledzia, zoladz jest siny/lekko fioletowy, podczas zmieniania opatrunku i nakladaniu masci boli. Trzymam go ku górze przy brzuchu, nakladam masc i zmieniam opatrunek 2 razy dziennie, dopiero dzisiaj pierwszy raz sie umylem po zabiegu bo sie poprostu balem. Czy polecacie jesczze cos robic zeby to szybciej zeszlo? ile czasu bedzie sam obrzek, a ile czasu cale zagojenie? czy mogliscie ocenic jak to wyglada i czy chirurg zrobil dobra robote? (tylko nie wiem jak zdjecia wstawic)

jokai55

Member
Witam czy mogłby ktoś ocenić mojego członka po obrzezaniu? bardzo niepokoi mnie ta chyba oponka wokol zoledzia oraz ten obrzek pod zoledziem, czy chirurg zrobil dobra robote? co robic zeby ta oponka sie szybciej zagoila. Jestem 4 dzien po zabiegu a ona nadal wyglada tak samo (te biale to masc)

https://imgur.com/a/HrH40gK - od boku
https://imagehost.pl/image/dCDvR - od góry

zdjecia wykonane wczoraj

Ostatnia edycja:

olekf646

Well-known member
Ciulowe zdjęcie,drugiego się nie wyświetla,nic tu nie widać,jakaś bulwa ci nabrzmiała,jak nie rosnie bardziej i nie jest twarde to jest to normalne,4 dzień po więc może być nabrzmiałe,dasz zdj więcej to będzie wiadomo co i jak

olekf646

Well-known member
Nie działa,już ci admin mówił że się wrzuca przez imagehost,to że publiczne jest zdj to i tak tylko z linkiem można wejść

jokai55

Member
@olekf646 wiem tylko na imagehost troche dziwnie bo kazde zdjecie publikuje sie publicznie, nie widzialem tam nawet opcji ze tylko osoby z linkiem moga wejsc, lub prywatne

olekf646

Well-known member
Publiczne,czyli wysyłając linka wchodzić można bez hasła,a nie że każdy w sieci widzi twojego dika,a i tak potem można zdjęcie usunąć

jokai55

Member
@olekf646 jak sie kliknie “ekploruj” i “ostatnie” to jak wół pojawia sie zdjecie jakie opublikowalem, ile ja tam dików widziałem które były tu

dobra zaraz wstawie

olekf646

Well-known member
No nie wygląda to na estetyczny zabieg,sam widzisz,oglądając inne fiuty zaraz po zabiegu,w czemu żołądź jest czarny? Od zawsze taki był?

jokai55

Member
@olekf646 swiatlo zasnlonilem, ogolnie jest siny/lekko fioletowy, dzisiaj juz troche mniej, zabieg wykonywal podobno zajebisty chirurg. smaruje mascią i zmieniam opatrunek 2 razy dziennie i trzymam go ku górze, cos jeszcze moge zrobic zeby to sie zaczelo goic? jak cos to obrzezanie calkowite bylo

olekf646

Well-known member
Zajebisty to on na pewno nie jest,po tym co tu widać,raczej mizerny bardzo,a u kogo to robiłeś? Musisz dać temu czas,już zdj usunałeś? Fajny gość z ciebie

olekf646

Well-known member
No ale kto będzie szukał właściciela fiuta z internetu i kto cię rozpozna po tym,nikt,ale rozumiem,masz opuchnięte w miejscu szycia,i to normalne,ważne żeby szwy nie puściły

DarQ

Member
Fakt, na Imagehost zdjęcia są publiczne i każdy, nawet gość, może je publikować i to jest według mnie głupie i niezrozumiałe, bo według mnie powinno być to prywatne i tylko właściciel zdjęcia powinien móc to robić, ale z drugiej strony, co za problem wejść na Imgur i zrobić PrinsScreena :D wtedy też mam już zdjęcie wacka i mogę go publikować. Pytanie tylko co komu po tym, że opublikuje zdjęcie nieznajomego wacka :unsure:.

Wracając do tematu, z pierwszego zdjęcia wygląda jakby był czarny. a cięcia wykonane brzeszczotem :eek: ale to może tylko tak wygląda, lecz gdyby żołądź mi zczarniała po obrzezaniu, to już bym siedział u lekarza lub na SORze. Obserwuj co się dzieje, a gdybyś bardzo chciał pomocy lekarza, a jest długi weekend, to zostaje konsultacja SOR.

olekf646

Well-known member
Na image host można zrobić zdj na hasło i nikt nie widzi, a hasło pisać tutaj, tylko po co, skoro i tak można potem zdj usunąć, no i nikt nie będzie nikogo szukał po zdj fiuta