U kogo robiłeś zabieg?Witam Właśnie jestem kilka godzin po zabiegu. Nie wiem jeszcze jak wygląda mój sprzęt, ale praktycznie w ogóle nie czuje bólu. Czy moglibyście dać jakieś rady? Lekarz za dużo nie powiedział, jak postępować, a tutaj "zaprawieni w boju"
Kurczę świetny efekt ja mam zabieg w poniedziałek, bardzo zależy mi na podobnym efekcie, jaki to styl obrzezania?
Oj mega się boję tego wszystkiego. Zazdroszczę, że jestes już po. U mnie musiało minąć 10 lat by się zdecydować, najgorzej że sądziłem, że to tylko wędzidełko, niestety po kilku konsultacjach okazało się najgorsze, że też jest stulejka, bo występuje pierścień i zabieg wydłużenia nic nie daLow and loose. Ogólnie nie ma się czego bać. Pierwszy tydzień trochę ciężki, ale nie że przez ból, tylko po prostu dyskomfort, bo trzeba psikać, nosić do góry itp.
to jest obrzezanie częściowe?Witam wszystkich. Za miesiąc minie rok od zabiegu Wszystko elegancko, także jeśli ktoś ma problemy i waha się czy iść na zabieg, to nie ma na co czekać