• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Niekontrolowany wzwód

Wiktor18

New member
Chodzę ostatnio dużo na siłownię i tam chłopy na luzie se zdejmują gacie , owijają ręcznikiem idą nago pod prysznic.

Też preferuje takie rozwiązanie ale gdy planuje zrzucić gacie i iść się myć to myślę wtedy tylko o tym żeby mi nie stanął i zawsze na złość staje, nie ma bab i nie ma się nawet czym podniecić , po prostu odruchowo się to dzieje, może stres nwm , choć na rozmiar zbytnio nie mogę narzekać
Czy da się temu jakoś zapobiec ? Czy tez macie coś takiego, pytanie szczególnie do nastolatków ;)

Ostatnia edycja:

olekf646

Well-known member
Nie dziwię się,też by mi stawał jakbym widział chłopów co se na luzie gacie zdejmują i idą pod prysznic,może dołącz do nich poprostu ? I pokaż że ci już stoi?🥵 A tak serio to ciężko będzie temu zapobiec,trzeba działać🤒

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Za kilkadziesiąt lat będziesz tęsknił za tym, żeby Ci stanął 😂 o ile nie dopadnie Cię Alzheimer i będziesz pamiętał, że Ci kiedyś stawał 😂 A tak poważnie no to cóż, taki masz czas w życiu, że tak się dzieje, leczyć nie ma tu czego. Jak zapobiegać? Hmm... no co tu doradzić... ✊💦

amenek5

Active member
No słuchaj, trochę pamiętam tamte czasy i miałem bardzo podobnie. Z czasem w ogóle przestałem o tym myśleć itp. Wiadomo ze człowiek trochę ciekawy jak to wygląda u innych itp więc w głowie pojawiają się różne myśli. I moja jedyna rada. Miej wyj*bane a będzie ci dane jak to się mówi. Z czasem to ci minie samo

kubaw20

New member
Nie do końca nie miałem takich porannych zawodów itp kolego takich nieprzewidzianych

Ostatnio edytowane przez moderatora: