• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Niekontrolowany wzwód

Wiktor18

New member
Chodzę ostatnio dużo na siłownię i tam chłopy na luzie se zdejmują gacie , owijają ręcznikiem idą nago pod prysznic.

Też preferuje takie rozwiązanie ale gdy planuje zrzucić gacie i iść się myć to myślę wtedy tylko o tym żeby mi nie stanął i zawsze na złość staje, nie ma bab i nie ma się nawet czym podniecić , po prostu odruchowo się to dzieje, może stres nwm , choć na rozmiar zbytnio nie mogę narzekać
Czy da się temu jakoś zapobiec ? Czy tez macie coś takiego, pytanie szczególnie do nastolatków ;)

Ostatnia edycja:

olekf646

Active member
Nie dziwię się,też by mi stawał jakbym widział chłopów co se na luzie gacie zdejmują i idą pod prysznic,może dołącz do nich poprostu ? I pokaż że ci już stoi?🥵 A tak serio to ciężko będzie temu zapobiec,trzeba działać🤒

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Za kilkadziesiąt lat będziesz tęsknił za tym, żeby Ci stanął 😂 o ile nie dopadnie Cię Alzheimer i będziesz pamiętał, że Ci kiedyś stawał 😂 A tak poważnie no to cóż, taki masz czas w życiu, że tak się dzieje, leczyć nie ma tu czego. Jak zapobiegać? Hmm... no co tu doradzić... ✊💦

amenek5

Active member
No słuchaj, trochę pamiętam tamte czasy i miałem bardzo podobnie. Z czasem w ogóle przestałem o tym myśleć itp. Wiadomo ze człowiek trochę ciekawy jak to wygląda u innych itp więc w głowie pojawiają się różne myśli. I moja jedyna rada. Miej wyj*bane a będzie ci dane jak to się mówi. Z czasem to ci minie samo

Jupiter

Member
Erekcja to zdrowy objaw. Po prostu endorfiny po treningu zalewają ci mózg. A chłopaki chodzący normalnie pod prysznic pewnie też widzieli niejedna erekcję. Miej to z tyłu i się nie przejmuj. Tylko się cieszyć, a nie przejmować. Niech się wstydzi ten kto widzi...

pitaq

Member
Ja miałem wcześniej tak że w domu jak szedłem pod prysznic, wystarczyło zdjąć bokserki i już miałem wzwód 😅 teraz mi już przeszło ale długi czas tak miałem

olekf646

Active member
Nigdy nie miałeś zwodów,czyli nie walczyleś na żadnym polu bitwy,żeby zmylić przeciwnika,pamiętaj,zwód to nie to samo co wzwód żołnierzu

kubaw20

New member
Nie do końca nie miałem takich porannych zawodów itp kolego takich nieprzewidzianych

Ostatnio edytowane przez moderatora: