• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

pierniq

Member
Człowieku przeczytaj wszystkie swoje komentarze i przypomnij sobie (bo widocznie nie pamiętasz) w jaki oceniający sposób „doradzasz”innym.
Można wyrażać swoje zdanie, nikt Cię nie cenzuruje jak to określiłeś… ale co innego wyrażać swoje zdanie a kazać komuś „przestań się masturbować”, „znajdź żonę i z nią zadowalaj się w akcie miłosnym”, albo nawet tutaj „Skup się lepiej na rzeczach bardziej wartościowych i dobrym życiu.” itp…. To wg Ciebie są rady? Bo wg mnie to oceniające komentarze, które bywają też rozkazujące. Chcesz dostosować innych życie do swoich wartości i poglądów. Więc tak, będę reagował.
A jak możesz zauważyć wyżej w poście, inni podzielają moje zdanie i również w podobny sposób odbierają Twoją osobę.
Ale z jednym masz rację, nie zamierzam zaśmiecać czyjegoś wątku więc kończę tutaj rozmowę.
A no i ten „szacunek”… proszę abyś miał szacunek do poglądów innych i do tego jak oni postrzegają rzeczywistość bo sam wprowadzasz „dyktaturę” każąc dopasować im się do Twojej wizji…
Pozdrawiam