• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

Cześć. Jestem po e-wizycie u Pani urolog Chomicz.
Pani sporo mówi ;P ...
Powiedziałem, że zasięgałem opinii pewnego forum i powiedziała że wie o jakie forum chodzi xD
Powiedziała, że przez krótkie wędzidełko na zdjęciach u mnie nie widać blaszki wewnętrznej. Powiedziała, że 100% stulejka.
Musi najpierw uciąć wędzidełko, żeby sprawdzić czy blaszka wewnętrzna jest zdrowa czy zmieniona chorobowo, żeby powiedzieć jaki styl obrzezania jest możliwy.
Czyli decyzja w 5 minut na stole, bo ze zdjęć słabo widać.

Bardzo polecała, low&tight, bo po tym nie ma szansy nawrotu i powiedziała, że to nie prawda, że bez blaszki wewnętrznej się nic nie czuje i że to głównie trole internetowe piszą, że low&tight jest be... że low&tight to nie odnerwiony penis
Powiedziała, że może zrobić styl np high&loose przy którym jest powyżej 60% szans nawrotu, ale, że za poprawke place jeszcze raz.

Ja oczywiście na swoim. Chce podjąć ryzyko high&loose, ewentualnie high&tight ewentualnie medium&tight.

Jeszcze raz wstawiam swoje zdjęcie kutasa. Dostałem zalecenia przed zabiegiem. Dostane termin na maila i przedplata 1000 zl.
Jak coś się zmieni to dodam kolejny post.

Ostatnia edycja:

frytus1337

New member
Ale tak szczerze, moim zdaniem, jeśli ktoś planuje zabieg typu Low&Tight to kompletnie nie widzę sensu przepłacania za tą Pani Doktor. Przecież L&T potrafi zrobić każdy pierwszy lepszy urolog. Co innego High&Loose. Ale Low&Tight prosta robota.

Swoją drogą ciekawe ilu klientom Pana Jacka Drabiny, u którego pod frazą obrzezanie całkowitego dostaje się High&Loose, nawróciła stulejka. Coś nie chce mi się wierzyć aby to było takie częste.

Jeszcze trochę zaaktualizuje. Pani Chomicz powiedziala, że wszystko zalezy od mojego napletka wewnętrznego
Czy mój napletek wewnętrzny wygląda źle? Nie mogę bardziej odsłonić, bo krótkie wędzidełko.
Proszę o wyrozumiałość.

//Tak obgryzam paznokcie xd