Czekamy na info. Dobry kierunek
Cześć wojt77 powiedz mi czy już jesteś zdrowy czy nie ? bo ostatni mówiłeś że już jesteś zdrowy
Czekamy na info. Dobry kierunek
tomiszon, czasem jak wyjdzie w jednym miejscu a w 3 innych nie wyjdzie to pomylka moze by tam gdzie wyszło...
Jaki dobry kierunek? lecz zakażenie- sepse ćwiczeniami.Czekamy na info. Dobry kierunek
Zdrowy jestem tylko wtedy jak ćwiczę i nie pije w ogóle alkoholu. Jeśli mam jakąś przerwę w/w to wracają bóle miednicy. Skłaniam się do teorii Wladka że coś z psychą nie tak. Po przeczytaniu całego forum jest kilku wyleczonych z bólów miednicy po lekach psychotropowych. Mięśnie szkieletowe puszczają i człowiek zdrowy.
Jak ćwiczysz poprawiasz ukrwienie prostaty stąd lepsze samopoczucie na chwilę. A alkohol podrażnia prostatę podobnie jak ostre jedzenie czy też jak u niektórych kofeina. Każdy urolog ci o tym powie. Leki psychotropowe to pomagają na wszystkie ludzkie problemy. To narkotyki na receptę. Równie dobrze można palić marihuanę. Też na pewno pomoże. Tylko to problemu nie rozwiązuje. To problem zagłusza.