Witam serdecznie wszystkich na forum, mam 20 lat i problem ten sam co wszyscy na forum. Popełniłem jeden z większych dotychczasowych błędów w moim życiu, gdyż dowiedziałem się o możliwości rozwiązania problemu stulejki już 2 lata temu (nawet czytałem tą stronę). Odkładałem to w nieskończoność aż w końcu w ogóle do operacji nie przystąpiłem, a miałem tyle miesięcy :x . Tłumaczyłem sobie to maturą potem studiami i tak poszło.. Nie przeszkadzało mi to bardzo w masturbacji więc zapomniałem o problemie.. Poznałem jakiś miesiąc temu wspaniałą dziewczynę, nie przedstawiłem jej mojego problemu a robimy coraz śmielsze kroki i myślę że za niedługo będzie chciała "postawić kropkę nad i". Rzecz jasna - ja też
. Wracając do pytania, jestem gotowy fizycznie psychicznie i jak jeszcze się tylko da na zabieg, nie boje się rodzicom o czymś takim powiedzieć (chociaż nie wiem dlaczego wcześniej coś mi nie pozwalało). Przeczesałem internet i forum i nie znalazłem na nie odpowiedzi:
jak długo po zabiegu penis będzie wyglądał normalnie i czy w ogóle po nim będzie wyglądał całkowicie normalnie? Tak żeby kobiety nie wystraszyć.. Proszę o odpowiedzi
pozdrawiam!
jak długo po zabiegu penis będzie wyglądał normalnie i czy w ogóle po nim będzie wyglądał całkowicie normalnie? Tak żeby kobiety nie wystraszyć.. Proszę o odpowiedzi
pozdrawiam!