Czytam, czytam, po prostu nie mam jak teraz kupić, bo jestem na wiosce i czekam na pieniądze. Więc chciałem skorzystać z tego co mam w łazience, ale nie ma nic dobrego.No i znowu nie czytasz co napisalem. Powtorze jeszcze raz. MASŁO SHEA do nawilżania lub teraz mi wpadło do głowy kremy z marki cetaphila nawilzajace tez sa dobre.
Jestem prawie pewien, że znajdziesz na reddicie subforum o skrzywieniu penisa. Sprawdź to, może znajdziesz kogoś z podobnym skrzywieniem, kto uprawiał już seks i mógłby się wypowiedzieć jakie były jego wrażenia. Od razu mogę Ci napisać, że choćbyś jakimś cudem znalazł kogoś z idealnie takim samym skrzywieniem jak Twoje i rozmiarem sprzętu, to i tak jego doświadczenia będą zupełnie inne niż twoje.Mam jeszcze pytanie czy takie skrzywienie może powstać w wyniku stulejki i/lub krótkiego wędzidełka?
No i czy może był ktoś kto mógł normalnie uprawiać seks z takim lub podobnym skrzywieniem? Wiadomo, że najpierw sprawdzę to z osobą, która kocham (bo nie zależy mi pierwszym razie z losową osobą), a dopiero w razie 'W' pójdę na zabieg.
Sorrki mod za przekleństwa z wcześniej, będę uważał.
Nie. To wada wrodzona.Mam jeszcze pytanie czy takie skrzywienie może powstać w wyniku stulejki i/lub krótkiego wędzidełka?
Oczywiście.No i czy może był ktoś kto mógł normalnie uprawiać seks z takim lub podobnym skrzywieniem?