nie przejmuj sie tak. Kazdy facet marzy aby zrobiono mu radykalne obrzezanie. Napisz prosze gdzie miales ta poprawke zrobiona ? Jaka to klinika we Wroclawiu ?
Już przestałem się przejmować, ale dzięki i tak. Poprawkę robiłem u dr Burkackiej w klinice Ars Estetica we Wrocławiu. Można sobie z nią pooglądać filmiki na YouTubie, gdzie opowiada o wielu aspektach obrzezania. Bardzo miła i wesoła babka, z poziomu obsługi jestem bardzo zadowolony, z efektu wizualnego też. Porównuję do szpitala na NFZ, więc może wszystko co robione prywatnie będzie miało lepszy poziom, trudno mi powiedzieć.
Doktor nie miała za dużo opcji, bo niestety poprawiała po urologu NFZ, który dość mocno sprawę sknocił. Cóż moja wina, że tak ważną sprawę oddałem w ręce naszej służbie zdrowia. Poprawka wyszła więc z musu tak, że żołądź mam praktycznie od razu przyszyty do skóry, bez żadnej pozostałości po blaszce wewnętrznej. Przez to też dość mocno mnie bolało po zabiegu i dość długo łykałem ketonal, bo szwy przechodziły przez spód żołędzi. Blizna nie wygląda źle, zrobiła się zanikowa, czyli lekko wklęsła, penis w zwisie wygląda dobrze, w końcu przypomina penisa, w erekcji też jest ładnie.
Patrząc z perspektywy 3 miesięcy od zabiegu jest całkiem spoko, nie mam z niczym problemów. Myślę, że to jak miałem zoperowane za pierwszym razem, za bardzo odbiegało od tego, co można zobaczyć w necie kiedy się przegląda obrazy facetów po obrzezaniu. Robiłem risercz i patrzyłem na to co dostępne w necie przed pierwszym zabiegiem. Niestety to co otrzymałem nijak nie pasowało do tego obrazu. Mózg mi nie mógł tego przerobić chyba, że to co widzi to penis jest i byłem w fazie wyparcia i mocnej depresji. Teraz już o tym nie myślę tak. Zaakceptowałem ten obecny stan, jedynie muszę się mocniej napracować żeby dojść, musiałem też trochę zmienić technikę, żeby maksymalnie wykorzystać to co jest, no i te orgazmy jakieś takie słabsze mi się wydają, ale może sobie wmawiam, czy coś.
Post już się robi bardzo długi, ale jeszcze jedna ważna rzecz. Spotkało mnie to, co spotyka wielu ludzi którzy się zdecydują na tight: dość mało tej skóry jest i faktycznie zaciąga w trakcie erekcji skórę z moszny. U mnie to nie jest jeszcze nic strasznego, nie boli czy coś, ale włosy mi rosną teraz do połowy penisa i sobie je usuwam co jakiś czas.