• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Krótkie wędzidełko? POMOCY

6tomek7

New member
Witam. W tamty roku miałem operacje plastyki wędzidełka, przez dłuższy okres chyba sam sobie wmawiałem, że wszystko jest w porządku. Miałem stosunki z paroma kobietami i często było tak, że podczas stosunku penis zaczynał opadać, a wędzidełko mnie uwierało. Byłem u urologa w tamtym tydz. i powiedział mi, że wszystko jest ok i żebym zmienił partnerke jak mnie nie podnieca, a ja mu cały czas tłumacze, że seks sprawia mi dyskomfort. Albo podczas gdy dziewczyna robi mi loda i dochodze w tedy boli mnie penis, wędzidełko za bardzo uwiera. Panowie poratujcie, bo poznałem teraz kobiete, która może być już na całe życie, a nie chce dać plamy. Zdj. penisa pod spodem, nie jest to maksymalny wzwód.

https://imgur.com/a/e02Mtok

user842

Active member
Trudno ocenić po tym zdjęciu.

Czym jest to co wygląda jak "jaśniejsza plama" na żołędzi? Na pierwszy rzut oka wygląda jak bliznowiec, co może rzeczywiście powodować dyskomfort i można to leczyć specjalnymi maściami/lekami na receptę lub operacyjnie - jednak to tylko przypuszczenie, zdjęcie jest zbyt niewyraźne żeby to ocenić.

Czy podczas ściągania napletka wędzidełko pociąga żołądź w dół i jak bardzo? Gdzie dokładnie odczuwasz ból? Ile dokładnie czasu minęło od zabiegu?

Zakładam, że albo wędzidełko jest za krótkie (nie zostało wystarczająco przedłużone) - w takim przypadku przypadałby się następna operacja, albo pojawiły się jakieś problemy z gojeniem, np. blizna przerostowa lub bliznowiec - na to lekarz może przepisać Ci odpowiednie leki.

Zachowanie Twojego lekarza wydaje się bardzo dziwne - myślę, że powinieneś skonsultować się z innym urologiem.

Trolo

Well-known member
Moim zdaniem blizna która została pod żołędziem po wędzidełku jest za krótka i powoduje cały problem, zdecydowanie udaj się do innego urologa i skonsultuj. Możesz mu pokazać to zdjęcie i powinien zauważyć problem. Może przepisze Ci jakąś maść na blizny, ale uważam, że to może nie przynieść oczekiwanego efektu.