• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Komplikacje po zabiegu

Pieterson

New member
Hej,

czy ktos z was po zabiegu obrzezania po dluzszym czasie odczuwa jakis dyskomfort i ma wrazenie ze zabieg nie został przeprowadzony do konca dobrze? albo ze nie zagoiło się to wszystko odpowiednio?

Ja odczuwam dyskomfort w miejscu gdzie bylo wedzidelko.. cos jakby za duzo skory bylo wycietej i kazdy seks/masturbacja sprawia ze penis jest zwlaszcza w tym miejscu strasznie obolaly ;( ktos ma podobnie?

ObrzezaniBULI

Active member
Tak samo mam...lekarz dermatolog mnie uspokoił że to nie załupek,tylko blizna po operacyjna i obrzęk po operacyjny w miejscu operowanym...a czemu tak się długo utrzymuje,to musi lekarz urolog obejrzeć...najlepiej ten co operował.ale ja osobiście będę u innego 21lipca mam wizytę.

ObrzezaniBULI

Active member
prawie 3 miesiące po zabiegu mija...wczoraj zauważyłem przy stosunku że dyskomfort się zmniejszył prawie nie odczuwalny 🙂od ostatniego sexsu miałem tydzień przerwy
..teraz do wypłaty przerwa,do połowy sierpnia,no chyba że jej się samej będzie chciało.XD...u mężczyzny urolog,a na nazwiska nie pamiętam.w poniedziałek ci napisze jaki lekarz urolog