• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Kilkuletni problem z erekcją

kasztan

New member
No ja mam stan zapalny zoladka i nadzerke, robiłem gastro po 2 terapii helico jakis bo pierwsza nie wyleczyła go, długo byłem na IPP, teraz pilnuje w miarę dietę i da sie żyć, tylko nie wiem czy to aż tak by wpływało? Leków o ktore pytałeś nigdy nie brałem

Fal

Active member
Czujesz ze inaczej sie upijasz alkoholem (mniej euforii ?)
Ja przez ostatnie 4 lata na diagnostyke, lekarzy, leki, suplementy wydałem 20-30k.
Jedyne co znalazłem to stan zapalny na żołądku miesiąc temu.
Czy to jest przyczyna? Nie wiem ale póki nie wyleczę to się nie dowiem.

kasztan

New member
Mam partnerkę i niezbyt sobie radzę, dlatego diagnoza tego to aktualnie temat numer 1 w moim życiu. We wtorek mam wolniejszy dzien to zrobię badania krwi i potem ewentualnie ten doppler

Fal

Active member
Jak nie pijesz alkoholu to zdam inne pytanie...
Zauważyłeś anhedonie u siebie?
Nie chce Cie zniechęcać do badań ale ja zrobiłem absolutnie wszystko co jest możliwe i oprócz problemów z żołądkiem nic nie wyszło.
Twoim głównym tematem jest żołądek i proponowałbym wydać tą kasę na dobrego dietetyka klinicznego i ogarnąć temat. Sam zapalony żołądek powoduje bardzo dużo niedoborów, a jak brałeś długo IPP to B12, B9 i Ferrytyne możesz mieć na dnie. Czy uzupełnienie tego Cię wyleczy? Raczej niz ale warto na to zwrócić uwagę. Ja z niedoborów miałem selen, jod i ferrytyne na granicy.
Czy jakieś wydarzenie zapoczątkowało te problemy? Lek, choroba, szczepienie?

kasztan

New member
Rozmawialiście na ten temat czy lykasz tadalafil po kryjomu?
Rozmawialiśmy, bo za duzo bylo nieudanych prób bez niego, nie jest to dla mnie temat tabu bo założyłem ze to mi ułatwi w glowie niz ukrywanie sie z tym, ale miękka fujara rano nikt mnie nie przekona ze przy uporządkowanym życiu i braku traum itd może być objawem psychicznym, gdyby problem występował tylko przy seksie to okej.

Lubelski

Active member
Ja po 40 dsiestce zbytnio nie śledzę pogody bo...jak się zmienia pogoda to, mnie kolana łupią😝a jak wysokie lub, niskie ciśnie przy pełni księżyca łupie głowa nie miłosiernie że, lepiej do mnie nie podchodzić😆biorę leki nad ciśnienie co mi je wykonuje już na stałe...do wszystkich przed 40...jak skończysz 40lat i...ciebie nagle zacznie wszystko boleć to, nie przejmuj się to normalna reakcja organizmu na...PESEL...tak że że, życie zaczyna się po 40 to mit!

Lubelski

Active member
Rozmawialiśmy, bo za duzo bylo nieudanych prób bez niego, nie jest to dla mnie temat tabu bo założyłem ze to mi ułatwi w glowie niz ukrywanie sie z tym, ale miękka fujara rano nikt mnie nie przekona ze przy uporządkowanym życiu i braku traum itd może być objawem psychicznym, gdyby problem występował tylko przy seksie to okej.
Spróbuj z medyczną marihuaną...u mnie ona na mnie działa jak potężny afrodyzjak, libido mi po buchu tak skacze wysoko że, muszę spuścić z kija jak, w domu jestem...a do twojego problemu...czy dostałeś kiedyś mocno w krocze np, piłką nożną lub...spadłeś na obręcz kroczem w młodości?