JakosToBedzie
New member
Wczoraj miałem zabieg. Lekarz zalecił zostawienie opatrunku, który założył do piątku, a w piątek wieczorem normalnie wziąć kąpiel, opatrunek wtedy puści i po kąpieli założyć nowy. Czy to nie za wcześnie na kąpiel??
Bez przesady ja trzeciego zmieniałem na luzie bez bóluUzywaj szarego mydla. Powodzenia bo zmiany opatrunkow w pierwszym tygodniu to katorga
Ok ale to jest minuta czy dwie. Znim to sciagniesz, umyjesz, osuszysz, nalozysz nowy to zanim sie obejrzysz a juz pol godziny mineloBez przesady ja trzeciego zmieniałem na luzie bez bólu
Ja nakładałem 1cm maści alantan na gazik i przykładałemJeszcze jedno pytanie - czy pod sam gazik coś kłaść?? Czy po przemyciu wodą i ewentualnie azulanem od razu kłaść gazik i przylepiec?
No właśnie, co do opatrunków. Zabieg miałem w środę, do niedzieli mam nosić opatrunki do góry, a od poniedziałku mam używać po prostu wkładek menstruacyjnych do gaci. Myślicie, że to ok?Uzywaj szarego mydla. Powodzenia bo zmiany opatrunkow w pierwszym tygodniu to katorga
uważaj żeby szwy nie puściły jak będziesz miał wzwodyNo właśnie, co do opatrunków. Zabieg miałem w środę, do niedzieli mam nosić opatrunki do góry, a od poniedziałku mam używać po prostu wkładek menstruacyjnych do gaci. Myślicie, że to ok?