Dokładnie... Wizyta u dentysty czy też robienie tattoo są bardziej bolesne niż obrzezanie Jedyne co czułem to zastrzyki znieczulające i gmeranie przy wędzidełku. Szczerze mówiąc nastawiłem się przed zabiegiem na ból,leżałem spięty na maksa przez cały czas (ok 1h) ale na szczęście nie było tak źle jak twierdzą niektórzy... Po zabiegu sam wróciłem do domu samochodem, lekki dyskomfort odczuwałem tylko przez pierwsze 2 godziny i podczas pierwszej zmiany opatrunku. Nocne wzwody mnie budziły tylko 2 razy. Wystarczyło przyłożenie czegoś zimnego do jąder i wacław opadał. Wrażliwości żołędzi nie doświadczyłem ponieważ hartowałem sprzęt od jakichś 3 tygodni przed zabiegiembergen napisał:jest absolutnie niestraszny, leczenie kanalowe zebow jest z pewnoscia gorsze.
Nie masz się co przejmować Być może u Ciebie aż tak źle nie będzie... ale na pewno trochę poboli. Jednak warto swoje odcierpieć i później szalećmarek_gda napisał:Ja mam jutro robione prywatnie Oby wszystko było ok ! Trochę się boję, że będzie mocno boleć po zabiegu.
No to jest masakra... szczególnie na początku... wszystko przeszkadza... bokserki, spodnie, wszystko... jak nie masz to radzę zaopatrzyć się w dresik xD Chyba, że nie trawisz to jeszcze bojówki dają radę :]marek_gda napisał:Wiecie co? Boje się, że jak już będę miał ten zabieg(całkowite obrzezanie) to będzie mi ocierać o bieliznę i będzie bardzo boleć :/ Bo teraz jak zsunę napletek to bardzo nieprzyjemnie jest jak dotyka żołądź o bokserki..
marek_gda napisał:jestem po.. była masakra bo sie okazalo ze jakis przewlekly stan zapalny.. i na zywca mialem na poczarku ciete.. ale to nie wazne... penis mi spuchl i jest jak kartofel, tez ktos tak mial ? Nie moge zatrzymac krwawienia, leze ciagle ale krwawi, dodaje nowe bandaze.. zakrwawilem posciel i sporo lozka ;(
No, jeszcze nie widziałem zdjęcia na tym forum z gorszym stanem niż mój.. znieczulenia nie chciały działać. Teraz boje się wzwodów :/ Nie chcę żeby pękło znowu coś ((((((((((((Psycho napisał:Ładna rzeź Cię spotkała... 0.o Dziwi mnie tylko to, że jeśli jest stan zapalny to chyba coś czuć ewentualnie widać... chyba :O Ja miałem zapalenie przed zabiegiem i wtedy lekarz przepisał mi antybiotyk, potem po zabiegu również się zrobiło i też dostałem antybiotyk.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Jutro mam zabieg... Kilka Pytań | Stulejka | 1 | |
A | Obrzezanie całkowite moja kolej już jutro! | Przed zabiegiem obrzezania | 5 | |
P | Jutro zabieg. | Przed zabiegiem obrzezania | 0 | |
H | Jutro zabieg | Przed zabiegiem obrzezania | 1 | |
K | jutro moj facet ma zabieg :) | Po zabiegu obrzezania | 20 |