Żymianin to słowo, które ma zastąpić określenie tych, którzy stoją za wszystkim, if you know what i mean.Rzymianinem* XDD
Aaaa to przepraszam, nie znałem, zwracam honorŻymianin to słowo, które ma zastąpić określenie tych, którzy stoją za wszystkim, if you know what i mean.
Malo internetów znasz
I nie miałeś w ogóle obrzęku? Mi się właśnie pojawiłI po zdjęciu opatrunku uciskowego i troszeńkę mnie to martwi choć dr. mówił że się pojawi.No jak pisalem u mnie to chyba wyjatkowo dobrze poszlo.. niebawem 2 lata bedzie. Zdjęcia wrzucę, obiecuje...
FarciarzNic się nie działo.
Te 40 dni to pewnie taki hamulec dany przez los na zastanowienie się nad zaprzestaniem stosunków seksualnych z członkami rodziny .Ja miałem też u Pana Doktora (w tym przypadku należy pisać z dużej litery - Tur TOP). Mija jakoś 40 dzień. Też ponoć byłem w topce jeżeli chodzi o szybkość gojenia jak @kaloryfer! . Żadnej krwi, żadnej oponki, obrzęku, żadnej opuchlizny przez cały okres (doktor sam był zaskoczony). Nic nie bolało (najbardziej chyba podawanie znieczulenia przy zabiegu).
Jedyna trochę irytująca rzecz to ten pierścień, który mi bardzo wolno wypada. Mija 40 dzień, a jeszcze "wisi" na kilku zszywkach. Czekam z niecierpliwością aż wypadnie bo ponoć lepiej żebym zakrywał penisa gazą dopóki nie odpadnie w całości, to samo tyczy się trzymania "do góry" (już bym chętnie wrócił do normalnego funkcjonowania). Wskazane jest też owijanie penisa gazą 3 dni po odpadnięciu pierścienia w całości. Liczę że do Sylwestra już się uda wszystko ogarnąć.
Trzy jeszcze nie wypadły, na początku chyba pierścień się składał tak na oko z 25? Doktor mówi że wszystko git i ponoć to normalne (zazwyczaj wypadają w czwartym tygodniu ale czasem pojedyncze się trzymają dłużej). Na początku myślałem, że im szybciej wypadną tym lepiej się goi ale ponoć nie ma tutaj żadnej korelacji i jestem według doktora w TOP 1% jego pacjentów, którym się najlepiej wszystko goi. Mówi że już teraz widzi że nie będzie nawet śladu żadnego po operacji więc ja tam jestem zadowolony.Czekaj czekaj, mija 40 dni a ty masz dalej jakieś zszywki?