• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Guz na prąciu i stulejka zdjecia

stulejarz z wrocka

Active member
jak masz stuleje to polecam do kubeczka wlewać wody z mydłem i strzykawką nabierać i wprowadzać pod napletek żeby go wymyć,no i przed zabiegiem tez go dobrze wymyj w ten sposob zeby był czysty

stulejarz z wrocka

Active member
które to bzdury? ja tak robiłem żeby penisa umyć mając stuleje ,bzdury to ty piszesz jeśli nie rozumiesz takich podstaw kolego,a ten kolega z posta dostał jakiegoś zapalenia czy czegoś przez brak wlasnie higieny najprawdopodobniej,spowodowanej uniemożliwieniem mycia głębiej,przez posiadanie stulejki

morgan66

Active member
Autor wątku ma narośl/guz, i jak na zdjęciu widać raczej swobodnie sciąga napletek...i nie w tym problem...ale pisać można bez sensu wszędzie.

stulejarz z wrocka

Active member
autor pisze że ma stulejkę i nie ma ściągniętego do końca,ja też widzę tutaj wędzidełko krótkie,bez sensu to ty widzę piszesz,spokojnie,nie klocmy sie:) edytuj posta i nie pisz w ten sposob kolego,jeśli pomysł na mycie penisa ze stulejką jest dla ciebie bzdurą to spoko,nie neguje tego,ale zostaw takie rzeczy dla siebie bo trzeba jakoś dbać o czystość penisa mająć ten problem

morgan66

Active member
Wiesz co, ja nie widzę powodu żebym edytował posta. Ale na tej wiadomości faktycznie skończę rozmowę bo to nie miejsce - autor wątku raczej liczył na dyskuje w temacie (a stuleka to raczej problem drugorzędny!). Piszesz - "autor pisze że... nie ma ściągniętego do końca" - gdzie jest to napisane? Nie ma... Serio - chodzi mi o to - a siedzę na tym forum już prawie 2 lata, że widzę czasem mocny entuzjam i mnogość odpowiedzi nowych uczestników na wszelkie tematy tylko po to by coś napisać. Gdzie nie spojrze to @Stulejka1994 też już radzi, ocenia, sugeruje co jak i za ile. A mam wrażenie, że sam jeszcze się nie odważył i nie chce (nie może) zapłacić, więc przekonuje wszystkich, że im taniej tym lepiej. pozdrawiam. I koniec w tym wątku.