Bezimienny10
Member
WItam. Czy poleca ktoś fizjoterapeutę uroginekologicznego z województwa podkarpackiego?
Ewentualnie okolice Tarnowa.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Jak z okolic Tarnowa.. to w Krakowie jest pani Kinga Religa-Popiołek.WItam. Czy poleca ktoś fizjoterapeutę uroginekologicznego z województwa podkarpackiego?
@lucjano_92 a co było meritum problemu?Każdy przypadek jest inny, jeżeli ktoś ma problemy od strony mięśni, wtedy fizjo mu pomoże. U mnie nie było to meritum problemu, dlatego ja zakończyłem terapię po 4 wizytach, aczkolwiek.. przyznam że na ostatniej wizycie mięśnie które mnie bolały przy dotyku przez fizjoterapeutę..stanowczo mniej mnie bolały.
Zgadza się.. jak jeździłem na seanse do fizjo, to godzinny wizyta, opiera się na tym, że fizjoterapeuta przez pół godziny trzyma palec w Twojej pupie, szuka spiętych mięśni i je rozluźnia.
Dalej nie wiem co jest meritum problemu, słabszej mikcji porannej, oraz po przetrzymaniu moczu, na chwilę obecną, jestem na terapii alfablokerem.@lucjano_92 a co było meritum problemu?
A tam nic nie psuje. Pomysł ze to taka gra wstępnaFajnie jak się rozbierasz od pasa w dół przed kobietą… tylko ten palec w tyłku wszystko psuje
szkoda, że w dalszej części to ja będę pasywnyA tam nic nie psuje. Pomysł ze to taka gra wstępna
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Fizjoterapeuta uroginekologiczny - śląskie | Prostata | 2 | |
G | Fizjoterapeuta urologiczny | Inne | 6 | |
P | Zabieg Stulejka Małopolska, Podkarpackie | Stulejka | 1 | |
L | Zapalenie Prostaty - Lubelskie/Podkarpackie | Lekarze | 0 |