No właśnie ,,na wszystko potrzeba czasu” dlatego napisałem o tych 3 MIESIĄCACH ,bo wiem ,że odrazu efektów nie będę widział ,dlatego dałem sobie ten limit czasu ,ale wiem ,że z takim wykonanym obrzezaniem ten czas trzech miesięcy napewno się wydłuży ,dlatego obrzezanie low and right da mi szybsze efekty bo zoladz będzie hartowana 24/24 i nadwrażliwość naturalnie ustąpi w szybkim tempiekolego zimną głowę zachowaj, na wszystko potrzeba czasu, poczytaj sobie jak walczyć z nadwrażliwością, u mnie podobna sytuacja jak u Ciebie, ale widze poprawę a Ty jakiś w gorącej wodzie jesteś kąpany, nie rób poprawki w styczniu poczekaj te pół roku conajmniej sumiennie próbuj usunąc nadwrażliwości wykorzystaj różne sposoby dopiero potem rób poprawkę, przeciez może chodzić z odsłonięta żołędzią zobaczysz sam co się dzieje czy jest poprawa, spróbuj żeli znieczulających a nie co miesiąc biegaj na obrzezanie
Już tak nie będę robilNie cytować jak odpowiada sie bezpośrednio pod danym postem! I swoje posty edytujcie a nie kilka pod rzad. Później cos co moze zajmowac 1 strone zajmuje 3