Witam wszystkich... Pisze w nocy ten post tak szczerze bardzo zniechęcony i poirytowany... Mianowicie miałem w piątek wieczorem obrzezanie całkowite ,mam 18 lat oraz posiadałem stulejke która uniemożliwiała mi ściągnięcie napletka podczas wzwodu... Obrzezanie wykonane zostało pomyślnie ,lecz problem polega na tym ,że z tego co się zdołałem zorientować przez ostatnie kilka godzin ,zostało ono wykonane metodą high and loose (80% żołędzi penisa mam nadal przykryte napletkiem)....Pomyślicie sobie pewnie ,że co w tym złego ,skoro to pewna metoda wykonania obrzezania... otóz już prostuje... U mnie przez to ,że żołądż była tyle czasu przykryta napletkiem przez stulejke wyrobiła się nadwrażliwość ,która uniemożliwia mi komfortowe dotykanie żołędzia penisa a co za tym idzie - współżycie.Idąc na obrzezanie miałem automatyczne założenie ,że moja żołądż po zabiegu będzie CAŁKOWICIE odkryta.... Wówczas przed nikt mi nic nie powiedział jak to będzie wyglądać i dopiero po dniu tak naprawdę od zabiegu zdałem sobie sprawę ,że coś jest nie tak i ,że mam widoczne w dalszym ciągu wiedzidelko (robilem wtedy zmiane opatrunku)... Boje się o to ,że jak wszystko się zagoi do miesiąca to okaże się ,że cały czas i pieniądze na to obrzezanie pójdą na marne ,bo co mi z tego ,że będę mógł swobodnie odkrywać żołądż podczas wzwodu jak nadwrażliwośc na przykrytej w dalszym ciągu części żołędzia pozostanie jak przedtem...Jak myślicie... Będę mieć nadal tą nadwrażliwość i mam poprawiać obrzezanie czy co już powinienem zrobić... Bardzo mi zależy na czasie bo mam dziewczyne z ktora fajnie spedzam czas i chcialbym z nią wspolzyć a nie wyobrazam sobie po raz kolejny mieć obrzezanie i strate miesiąca/dwóch oraz ok.2k pln na brak nadwrażliwości żołedzi... Dziękuje serdecznie za pomoc i odpowiedzi...
Też tutaj chce bardziej sprostować... mając high and loose cut w przypadku obrzezania ,wrażliwa część żołędzi pozostaje nadal pokryta napletkiem i przez to nie znika mi nadwrażliwość ... inna sytuacja byłaby gdybym miał cały żołądż na wierzchu... wówczas nadwrażliwość by stopniowo zanikała ,ponieważ żaden napletek by ją nie przykrywał.... Mi zależy na tym by czuć się swobodnie podczas przyszłych stosunków i nie czuć bólu żołędzi z powodu nadwrażliwości... dlatego mam obecnie mętlik w głowie i niewiem co robić i co myśleć już o tym i czy na 100% poprawnie myślę...
Też tutaj chce bardziej sprostować... mając high and loose cut w przypadku obrzezania ,wrażliwa część żołędzi pozostaje nadal pokryta napletkiem i przez to nie znika mi nadwrażliwość ... inna sytuacja byłaby gdybym miał cały żołądż na wierzchu... wówczas nadwrażliwość by stopniowo zanikała ,ponieważ żaden napletek by ją nie przykrywał.... Mi zależy na tym by czuć się swobodnie podczas przyszłych stosunków i nie czuć bólu żołędzi z powodu nadwrażliwości... dlatego mam obecnie mętlik w głowie i niewiem co robić i co myśleć już o tym i czy na 100% poprawnie myślę...