Re: Naprawde mocna nadwrażliwość żołędzia
Witam wszystkich ponownie.
3 lata temu miałem zabieg na stulejkę w Warszawie. Rana się zagoiła, estetycznie wszystko OK. Żyję, ale...dokucza mi straszliwie nadwrażliwość żołędzi. Mimo, że minęły 3 lata, z trudem się mogę tam myć, dotknąć też ciężko. Ostatnio próbowałem kochać się z kobietą, tzn. chciała uprawiać ze mną seks oralny. Ale ból był na prawdę dokuczliwy i przeszywający. Co będę pisał ? Nie dało się po prostu. Boli i jest to dość silny ból właśnie przy seksie oralnym, przy dotykaniu (np. masturbując się), przy myciu, przy skierowaniu strumienia wody z prysznica itp.
Co z tym można zrobić ? Postanowiłem wybrać się do lekarza, dziś zapisałem się do lekarza 1 kontaktu po skierowanie i chce iść do urologa, ale nie wiem, może Wy już macie jakieś doświadczenia i już coś teraz mi pomożecie. Na razie kupiłem sobie jakiś krem do smarowania (alantan dermoline).
Dodam, że żołądź jest zaczerwieniona przy ujściu cewki moczowej (tak? dobrze to napisałem?- chyba wiadomo o co chodzi
). Ponadto mam tak, że przy wzwodzie mam problem z oddawaniem moczu. Zrobię to jakoś, ale długo będzie to trwało i ciężko. Przeważnie muszę odczekać aż skończy się wzwód i dopiero idę do łazienki i swobodnie mogę oddać mocz. Też tak macie ? Normalne czy też nie powinno tak być ?
Pomożecie ?