Przypomniałem sobie, że miałem jako dziecko zabieg na stulejkę albo wydłużania wedzidełka. Możliwe, że było coś źle zrobione, że znowu wydaje się za krótkie?
Nie wygląda na to, żebyś miał coś robione z wędzidełkiem. Możliwe, że miałeś odklejany napletek od żołędzia. Masz krótkie i musisz je wydłużyć, żeby było ok.
A dobra teraz widzę, że są inne zdjęcia. Myślałem, że chodzi o samo wędzidełko. To zapewne jak tak mocno naciągniesz tak jak na 4 zdjęciu to może powodować ból. Jak wchodziłeś na sucho to tak mogło być. Musisz jeszcze się zastanowić co z tym dalej zrobić. Czy za każdym razem tak jest itp.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.